En vraag niet naar de weg...

Nu de week van de creativiteit eraan komt en de ik-mag-niet-falen-regio in mijn hersenen wat overuren maakt omdat ik toch graag echt de 31 dagen van een idee per dag wil volmaken, ben ik wat gevoeliger voor ideeën. Niet alleen voor het idee zelf maar ook voor de manier van hoe ik dan naar de wereld zou moeten kijken.

Terwijl ik gisteren nog even het internet aan het lezen was, kwam ik deze armband van Designhype tegen.

Ideeën kunnen zo simpel zijn dat een mens er niet op komt, is mijn snel gemaakte conclusie. Nochtans, elke keer ik in een nieuwe stad komt, loop ik langs het VVV voor een metro-trein-tram-bus-plan dat ik dan de volgende dag op mijn hotelkamer laat liggen. Het is niet dat ik het potentiële probleem niet zie maar verder dan 'ik leg het onder mijn GSM, dan laat ik dat niet liggen' was ik nog niet gekomen.

Een mooi stukje low-tech dat mij toch verdomde handig lijkt, quoi. Een sierraad wordt een gebruiksvoorwerp. Ik ga tussen 15 april en 15 mei anders naar voorwerpen kijken denk ik. Als u me in die tijd betrapt op het bestuderen van een nietjesmachine, u begrijpt waarom ik het doe.

Mensen die trouwens net als ik willen meedoen aan een idee per dag, je kan je alvast inschrijven via deze website. Heb je ook twijfels of je je wel 31 dagen zal trekken, we hebben hier een verzameling manieren om creatief te zijn.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Created by Kunstmaan