Flanders DC onderhoudt een uitgebreid netwerk aan gedreven ondernemers en zakelijke experts. Ze kunnen terugvallen op een ruime ervaring in de creatieve sector en geven maar al te graag hun kennis door.

Kopiloot

Als ondernemer in de culturele en creatieve sector of als eigenaar van een innovatief bedrijf heb je soms nood aan de 'perfecte match'. Je wil de beste boekhouder onder de arm nemen, je communicatie op punt krijgen of je prijszetting (her)bekijken. Tijdens die zoektocht vind je hulp via Kopiloot, een onlineplatform waar je in contact komt met een netwerk met experten die helemaal thuis zijn in de culturele en creatieve sector. En ook ondernemers die zelf actief zijn in een creatieve sector, of er een sterke affiniteit mee hebben.

Kopiloot: Kris Leys

Internationaal expertennetwerk mode

Omwille van de grote vraag naar contacten in het buitenland bieden we specifiek rond mode een internationaal expertennetwerk (lokale experts uit de sector met contacten van business- of retailpartners, agenten, distributeurs,…) aan dat we stelselmatig uitbreiden. Binnenkort starten we dit ook op voor de design- en gamingsector.

Mode-ondernemers die klaar zijn om een nieuwe markt te betreden of deze verder willen uitbreiden, kunnen zich inschrijven voor een Business Development Trip naar een specifieke markt. Het programma bestaat uit een voorbereidingsmoment, een prospectiereis ter plaatse waar een retail tour, workshops rond retail en distributie en pr en communicatie op de agenda staan, naast individuele B2B-contacten en netwerkopportuniteiten.

LN Knits

LN Knits