and& innovatieconferentie en -festival: Innovate for the better

In 2018 ging de vorige editie van het innovatieconferentie en -festival and& door, met tal van inspirerende sprekers en showcases. Het Leuvense festival vindt dit jaar plaats van 20 tot 25 april en brengt een conferentie, een kunsttentoonstelling, een muziekprogramma, een ondernemerstop én een belevingsfestival.

And& is een tweejaarlijks innovatiefestival waar meer dan 200 visionaire internationale denkers, ondernemers, investeerders, artiesten en academici ruim 20.000 bezoekers inspireren. And& uit zich in een conferentie, een kunsttentoonstelling in publieke ruimte, een avant-garde muziekprogramma, een technologiebeurs, een ondernemerstop en een belevingsfestival voor kinderen.

and& innovatie conferentie en festival

Voor wie?

Het vijfdaags festival bevat verschillende onderdelen die elke ondernemer, creatieveling of geïnteresseerde moet inspireren.

Onderdelen

The Conference

Van 20 tot 22 april vindt een driedaagse conferentie plaats waarbij diverse inzichten op antwoorden van 21 vragen voor de 21ste eeuw aan bod komen. Verwacht meer dan 60 sprekers gaande van Belgische creatievelingen zoals Sebastiaan Van Den Branden; een muzikant, producer en composer die zijn passie voor AI omtovert in meesterwerken, tot wereldbekende digitale masterminds zoals Mark Adams, de ster van Tech City en een ondernemer die de wereld verandert door zijn digitale optimalisaties.

Entrepreneurial summit

Innovatief ondernemen staat bij and& in de schijnwerpers, om zo een duurzame economie te stimuleren. Op 21 april worden ondernemers, scale-ups, start-ups en de grootste spelers uit de industrie samengebracht in een online platform voor industry meetings en inspirerende lezingen. And& verbindt ondernemingen met grootschalige industrie leiders zodat zij de kans kunnen grijpen om sneller en beter te groeien en om een internationaal publiek te kunnen bereiken.

Ontdek nieuwe inzichten over innovatief ondernemen met sprekers zoalsBenjamin Tincq; de CEO van Good Tech Lab en Peter De Keyzer; mede-oprichter Growth Inc en auteur van het boek 'Groei maakt gelukkig'.

Play

Van 23 tot 24 april worden er ook voor de jonge, toekomstige ondernemers interactieve kinderactiviteiten en workshops rond de Vaartkom voorzien om hen te prikkelen rond de toekomst van innovatie.

Music & Arts

Van 20 tot 25 april werpen producers en kunstenaars hun kritische blik op technologie en design in een waaier aan audiovisuele installaties met daar bovenop de immersieve installatie van Max Cooper vol met nieuwe technologie, oude architectuur en audiovisuele ontwerpen. 

Leuven iCapital Show

Op 24 april toont de stad Leuven waar het zijn titel als innovatiehoofdstad aan te danken heeft. In een visuele showcase worden baanbrekende technologieën voorgesteld die Leuven inzet voor een betere wereld.

Meer informatie over de onderdelen vind je hier.

Praktisch

Wil je het and& festival bijwonen? 

  • Een Proticket geeft je toegang tot de Conference, de Leuven iCapital Show, Play en Music & Arts.
  • Een Pro+ ticket geeft je toegang tot de Conference, de Entrepreneurial Summit, de Leuven iCapital Show, Play en Music & Arts.
  • De toegang is gratis voor de Leuven iCapital Show, Play en Music & Arts, mits registratie op de website.
  • Het festival vindt zowel online als offline plaats. De activiteiten van Play vinden plaats rond de Vaartkom in Leuven.
     
Datum

21 april tot 25 april 2021

Organisator

And&, Leuven MindGate

Prijs

verschillende prijzen

Andere activiteiten