and& summit & festival 2021

and& is een tweejaarlijks innovatiefestival waar meer dan 200 visionaire internationale denkers, ondernemers, investeerders, artiesten en academici ruim 20.000 bezoekers inspireren. and& uit zich in een conferentie, een kunsttentoonstelling in publieke ruimte, een avant-garde muziekprogramma, een technologiebeurs, een ondernemers-top en een belevingsfestival voor kinderen.

Wat?

and& biedt een platform voor interdisciplinaire innovatie die tot doel heeft onze samenleving te transformeren en de uitdagingen aan te gaan waarmee we vandaag worden geconfronteerd. Door middel van inspirerende gesprekken, zakelijke kansen, een technische beurs, avant-garde muziekuitvoeringen en tot nadenken stemmende kunstinterventies, wil het festival zijn stad Leuven positioneren als een kenniscentrum op het hoogtepunt van gezondheidsontwikkelingen, hightech en creativiteit. Meer info over and& vind je hier.

Sprekers, uitvinders, ondernemers, artiesten

Meer info en updates vind je op de site.

Een initiatief van Leuven MindGate

Leuven MindGate helpt de Leuvense regio internationaal op de kaart zetten als broedplaats van vernieuwingen in technologie, gezondheidszorg en creatieve sectoren.

Datum

21 april tot 24 april 2021

09:00 - 18:00

Locatie

verschillende locaties
in

3000 Leuven, België

Toon op Google Maps

Organisator

Leuven Mindgate

Prijs

250 - 550 euro

Andere activiteiten