Antwerp Fashion Week & Belgian Focus

Georganiseerd door
Flanders DC

Antwerp Fashion Week is een nieuw B2B-initiatief dat plaats zal vinden op zondag 18 en maandag 19 juli in Antwerpen. Het is dé ideale gelegenheid voor retailers om nieuwe collecties te ontdekken van verschillende Belgische en internationale merken. Ontvang potentiële buyers in een pop-up showroom, bij je agent of open de deuren van je atelier. Flanders DC zal onder de noemer Belgian Focus een selectie van zes Belgische merken ook nog extra in de kijker zetten. 

Open deuren

Tijdens Antwerp Fashion Week tonen modemerken en showrooms hun nieuwste collecties aan buyers, retailers en agents. Voor merken en showrooms die niet in Antwerpen gevestigd zijn kunnen er locaties ter beschikking gesteld worden via AFW. Antwerp Fashion Week partnert o.a. met ModeUnie en Fashion Cloud om zoveel mogelijk retailers uit te nodigen naar Antwerpen.

Belgian Focus

Flanders DC zal in samenwerking met Antwerp Fashion Week zes modemerken van eigen bodem extra in de kijker zetten door middel van een dedicated mailing naar het buyer bestand, social media aandacht op de kanalen van Antwerp Fashion Week en Flanders DC, alsook extra zichtbaarheid op de website van AFW. Voor Belgian Focus zullen Antwerp Fashion Week en Flanders DC deelnemende merken met een unieke identiteit selecteren. Het doel is om te communiceren over een mooie groep van locale merken, met elk een verschillend aanbod, die elkaar perfect aanvullen én een aangename verrassing zullen zijn voor de bezoekende retailers. Er is geen groepslocatie voorzien maar de deelnemende showrooms zullen voorzien worden van #BelgianFocus signalisatie. 

Na eerdere edities van Belgian Focus in samenwerking met White Milaan, is Flanders DC blij dit concept nu naar Antwerpen te brengen om lokaal talent in de kijker te zetten bij Benelux inkopers.

Voor info: e-mail naar info@antwerpfashionweek.com.

Datum

18 juli tot 19 juli 2021

Organisator

Antwerp Fashion Week, Flanders DC

Prijs

Andere activiteiten