Award Winning Designers 2019

Award Winning Designers is een eerbetoon aan 26 ontwerpers en andere creatieve professionals die in 2018 in de prijzen vielen. ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. zet deze ontwerpers in the spotlight met evenveel prachtige videoportretten, gemaakt door productiehuis De Machine. Deze campagne geeft het brede publiek de kans om de -vaak onbekende- ontwerper achter het product, de bedenker van de campagne en de maker van het beeld te leren kennen en zo de drijvende krachten achter de creatieve economie zichtbaar maken. Alle portretten worden tijdens het event gepresenteerd door Luc Haekens.

Wanneer je mailt naar tickets@apbc.be met vermelding van 'Flanders DC', dan ontvang je een promocode waarmee je tot vier gratis tickets kan bestellen!

Selectie

Deze ‘Award Winning Designers’ zijn gevestigd in Antwerpen. De winnende objecten behoren tot de disciplines grafische vormgeving, productontwikkeling, service design, juweelontwerp, interieurvormgeving, branding, game development en multimedia design.

Doel

Award Winning Designers toont de omvangrijke ontwerpkwaliteit van designers en bedrijven in de Antwerpse regio. Het is eveneens een aanmoediging voor ontwerpers om deel te nemen aan wedstrijden, zichzelf uit te dagen, te experimenteren en zichzelf te meten op (inter)nationaal niveau. Met het reizende onderdeel van Award Winning Designers zet de Antwerpse ontwerpers internationaal op de kaart.

Praktische info

  • 19u15: Deuren open
  • 20u: Start event
  • 23u30: Einde open bar

Voor de designers is dit de kers op de taart want op deze avond krijgt het publiek elk van de 26 minidocu's te zien en krijgen de winnende ontwerpers ook hun podiummoment. Tijdens de netwerkdrink achteraf krijg jij de kans om met de crème de la crème van de Antwerpse creatieve sector te praten.

Datum

13 juni 2019

19:15

Locatie

De Roma
Turnhoutsebaan 286

2140 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

Prijs

gratis (via Flanders DC)

Andere activiteiten