TechnologyCooperationDays

De Hannover Messe is eigenlijk het samengaan van 7 beurzen op hetzelfde moment en in dezelfde hallen. Wat komt er allemaal aan bod? R&D, industrial automation en IT, industrial supply, production engineering en diensten, zowel als energie en environmental technology. De uitgelezen plek dus om nieuwigheden te ontdekken en nieuwe contacten te leggen met de maakindustrie. 

B2B

De beurs zelf loopt van 24 tot en met 28 april 2017. Op 25, 26 en 27 april is er het B2B matchmaking event TechnologyCooperationDays. 

Doel

Zinvolle en juiste contacten leggen met bedrijven. Je krijgt telkens max. 30 minuten om samen met de gesprekspartner te kijken of jullie zaken kunnen doen.  

Aanpak

Je maakt eerst een profiel aan via de website waarin je jouw onderneming in het Engels voorstelt en welke business partner je zoekt. Enkele weken voor het event zal je dan een mail ontvangen, waarin je gevraagd zal worden om door de deelnemers te browsen en te kijken met wie je een afspraak wenst te maken. Wederzijds zullen andere bedrijven je ook uitnodigen. Pas als beide kanten de afspraak aanvaarden, vindt de meeting plaats. De volledige handleiding en uitleg kan je vinden door te klikken op deze link.

Deelnameprijs

Als je inschrijft voor 25 februari, kan je gratis deelnemen. Nadien kost het 119 euro (incl. BTW) om deel te nemen.

Nog vragen?

Voor meer informatie over dit B2B event kan je Pascal Verheye, Agentschap Innoveren & Ondernemen, contacteren of bellen met Enterprise Europe Network Vlaanderen op het nummer 02 209 27 38.

Datum

24 april tot 28 april 2017

10:00 - 17:30

Locatie

Hannover Messe
Hermesallee

30521 Hannover, Duitsland

Toon op Google Maps

Organisator

NBank

Prijs

119 euro