BAAS Babbel: Customer Promise

Elke eerste, tweede en derde woensdag van de maand organiseert BAAS momenten waarop je met je vragen rond ondernemerschap of je eigen onderneming kan langskomen bij ons op BAAS BURO in Antwerpen. Op woensdag 6 februari vlijt Julie Vandermeulen zich neer op BAAS BURO. Je maakt helemaal gratis een half uurtje gebruik van haar kennis en onze koffie.

Julie Vandermeulen heeft zeven jaar ervaring met het ontwikkelen en naar de markt brengen van innovatieve proposities. Ze is een expert in het vertalen van de noden van klanten naar commercieel slimme producten.

Lukt het je niet om je idee te laten evolueren tot een verhaal en aanbod dat relevant is voor je klanten? Julie helpt je aan concrete stappen om je concept te testen, de noodzakelijke inzichten te verzamelen of met het schrijven van je customer promise.

Wil je gewoon even pingpongen rond je commercieel plan of marketingaanpak? Kom dan zeker langs! De BAAS BABBEL is helemaal gratis, maar inschrijven is deze keer wel verplicht. Wees er snel bij, de plekken zijn zeer beperkt!

Datum

6 februari 2019

14:00

Locatie

BAAS BURO
Oudaan 14

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

BAAS

Prijs

gratis

Andere activiteiten