BAAS PRAAT XL | Faalfolie Antwerpen

BAAS & Failing Forward presenteren Faalfolie Antwerpen. Op 10 april trekken de Failing Forward Faalfolies naar de Antwerpse Arenbergschouwburg. 

Faalfolie

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten maar daaruit kan je leren, opnieuw beginnen en nadien (nog) beter doen. 

Soe Nsuki, Jorn Vanysacker van intuo.io & Elien Defraeije van Creativ spreken zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. 

Het evenement is gratis, maar inschrijven is verplicht! Tickets via Eventbrite.

Programma

 • 19u: Welkom & registratie
 • 19u30: Inspirerende faalverhalen door:
  • Soe Nsuki – Belgische B-Girl & Comedian
  • Jorn Vanysacker – Intuo
  • Elien Defraeije - Cre@ctiv
 • 21u45: Netwerken & drink
   

Over BAAS PRAAT XL en Failing Forward

Drie avonden inspiratie voor jonge ondernemers in Arenberg.
BAAS is een deelwerking van Kavka vzw met steun van Stad Antwerpen. BAAS inspireert, stimuleert en ondersteunt ondernemende jongeren. BAAS creëert ruimte voor jonge ondernemers om van een droom of idee een eigen onderneming te maken.

Failing Forward is een initiatief van:

Agentschap Innoveren & Ondernemen & Startups.be

Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen. Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op Sterk Ondernemen#sterkondernemen.

Startups.be helpt Belgische startups met hun groei- en financieringsplannen, en met het ontdekken van interessante internationale markten. De netwerkorganisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via matchmaking events en een gloednieuw ‘expert agency’. Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.

Datum

10 april 2018

19:00 - 21:45

Locatie

Arenberg
Arenbergstraat 28

2000 Antwerpen

Toon op Google Maps

Organisator

BAAS

Prijs

gratis

Andere activiteiten