BAASxs Geel

Tussen 21 en 25 oktober gaan we aan de slag met alles wat jong, creatief en ondernemend is in de stad Geel! Ben je tussen de 18 en 30, heb je een idee voor een onderneming of koester je gezonde interesse? Loop je over van enthousiasme om je eigen zaak op te starten, dan ben je bij BAASxs aan het juiste adres. Zelfs zonder enige ambitie ben je meer dan welkom om je te laten inspireren over de wondere wereld van ondernemen!

Workshops, sessies en inspiratie

In samenwerking met onze partners worden er een week lang sessies georganiseerd die jongeren alle tools geven om zelf hun onderneming te starten. Verder worden jongeren geprikkeld door de verhalen van leeftijdsgenoten tijdens onze inspiratiemomenten. Tot slot hebben jongeren ook de kans om de sprekers van de avond de kleren van het lijf te vragen tijdens een open Q&A sessie. Je kunt je inschrijven voor de hele week, voor bepaalde dagen of een enkele sessie! Het volledig programma en inschrijvingen vind je hier

Maandag 21 oktober: geen idee

 • 18u30: sessie fertiele grond door Voka

Je hebt een hoop interesses en misschien wel een passie, maar nog geen idee hoe je hier een onderneming uit kan maken? We denken samen na en gaan op zoek naar hét unieke idee, vertrekkende vanuit je eigen interesses!

 • 19u15: sessie intrapreneurdhip door Thomas More Hogeschool

Je hebt (nog) niet de ambitie om je job op te geven en je eigen idee na te streven. Geen probleem, want je kan ook binnen je huidige werkomgeving aan ondernemerschap doen! Hoe? Kom even luisteren, en we vliegen er samen in!

 • 20u15: Inspiratie faalangst door HAVEN x Ambassadeurs

Vallen en opstaan, het hoort éénmaal bij ’t leven. In ondernemen hoort het er ook bij, al zijn’t de aanhouders die winnen! Laat je inspireren door doorbijters en hoe ze met de tegenslag omgaan

Dinsdag 22 oktober: pril idee

 • 18u30: sessie: businessplan door Unizo

Je idee zweeft rond in je hoofd, maar krijgt elke dag wel een andere wending, insteek én je verandert constant van doelgroep? We zetten je idee op papier en bakenen het voor eens en voor altijd goed af. Wat is je meerwaarde, wie is je doelgroep, waar ga je geld aan verdienen en wat gaat je geld kosten? Dure woorden als business model canvas en value proposition zijn optioneel!

 • 19u15: sessie financieel plan door Strever

Hoe maak je jouw idee financieel valabel? Wat is de slaagkracht van je idee? Hoe bouw je een financieel plan? Je leert het in deze sessie!

Woensdag 23 oktober: pre-starter

 • 18u30: sessie marketing door MaesMedia

Wie is je doelgroep en misschien nog belangrijker, op welke manier kan je je doelgroep bereiken? Alles over marketing, digitale media en socials. Swipe right?

 • 19u15: sessie creatief ondernemen door Antwerp. powered by creatives

Creatief bezig, maar onzeker hoe je van je passie je beroep kan maken? Laat je inspireren en leer een aantal tips and tricks om succesvol creatief te ondernemen!

 • 20u15: inspiratie digitale transfrmatie in healthcare door BlueHealth Innovation

Healthcare is booming business! Blue Health zorgt voor een digitale transformatie in de gezondheidssector, ze inspireren en ondersteunen start-ups, maar eens ze overtuigd zijn van je idee zorgen ze ook voor funding. Laat je inspireren!

Donderdag 24 oktober: starter

 • 18u30: sessie praten met je boekhouder door SBB

Je boekhouder is je best vriend, als je hem begrijpt tenminste! In deze sessie leer je om met je boekhouder te praten, zodat je niet met je duimen hoeft te draaien!

 • 19u15: sessie pitching

Praten, praten, praten. Om je idee te verkopen aan andere mensen moet je het kunnen overbrengen. In deze sessie leer je vlot je idee overbrengen aan potentiële klanten, je vrienden en je ongeruste mama!

 • 20u15: inspiratie leegstand / opportuniteitsgebouw door Toestand vzw

Hoe ga je aan de slag met een leegstaand gebouw? Toestand geeft je tips & trick

Vrijdag 25 oktober: slotevent

 • 18u30 - 22u00: pitching, inspiratie, matching & netwerken! 
Datum

21 oktober tot 25 oktober 2019

18:30 - 22:00

Locatie

Jeugdhuis De Vonk
Diestseweg 135

2440 Geel, Blegië

Toon op Google Maps

Organisator

BAAS

Prijs

gratis

Andere activiteiten