BAD — Belgium Art & Design

BAD is een event waar je de eigentijdse creativiteit van kunst en design ontdekt. Het is een eigenzinnige beurs die je meeneemt in een totaalbeleving van Belgische kunst en design, en dat op een karaktervolle site in Gent.

BAD brengt kunstenaars en designers samen en geeft bezoekers meer dan ooit directe toegang tot de kunstenaar of designer en zijn kunstwerken of ontwerpen. BAD is in februari 2017 opnieuw dé hotspot voor alle kunstliefhebbers en design-addicts, kortom: voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse trends – of het nu gaat over kunst, interieur, mode, food of technologie.

BAD is jong en in de ban van kwaliteit. Dit wordt consequent doorgezet in de keuze van kunstenaars en ontwerpers. Toch ligt de focus niet alleen op prijs, des te meer op (meer)waarde. BAD gelooft sterk in de kracht van Belgische kunstwerken, ontwerpen en producten: ze hebben een onmetelijke invloed op onze mindset, persoonlijke uitdagingen en ons maatschappelijk en cultureel leven. Kunst en design stimuleren tot creatief nadenken en verbeteren onze levenskwaliteit.

BAD gaat op zoek naar Belgische geuren en smaken en organiseert dinners en tastings in de totale sfeerbeleving van de beurs. In dit kader beleef je ook workshops, debatten, literaire salons, film- en fotovertoningen rond Art en Design.

Guest of Honor Design is Frederik Delbart.

RectoVerso, marmeren tafel, door Frederik Delbart

Datum

16 februari tot 19 februari 2017

17:00 - 18:30

Locatie

ICC – International Convention Center
Van Ryselberghedreef 1

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

Belgium Art Design

Prijs

12 euro

Andere activiteiten