Belgitude

Georganiseerd door
Flanders DC

Tijdens de Milan Design Week in april brachten Flanders DC, MAD Brussels, WBDM en BIE onder de noemer 'Belgium is Design' in de tentoonstelling Belgitude het werk van tien creatieve teams, ontwerpers en bedrijven. Ben je niet in Milaan geraakt, dan kan je tijdens Design September de presentatie bij MAD ontdekken.

Met Belgitude wordt in de tien projecten gefocust op knowhow, samenwerking, dialoog, maar ook lokale productie en tijd spelen een belangrijke rol. Curator van de tentoonstelling is Siegrid Demyttenaere (DAMN° Magazine). Ontdek er meer over in het artikel in ons magazine. De opening vindt plaats op vrijdag 8 september om 18u. Meer info vind je op Facebook.

Naast de presentatie van Belgium is Design is er ook de expo The New Belgians met werk van Waalse ontwerpers (dat getoond werd op het Salone Satellite tijdens de Milan Design Week) en een foto-installatie van Laetitia Bica. Het internationale designtijdschrift Wallpaper zal tijdens de duur van deze tentoonstellingen bij MAD ook een pop-upshop houden met werk van Belgische ontwerpers.

Deelnemers

Datum

9 september tot 7 oktober 2017

Locatie

MAD Brussels
Nieuwe Graanmarkt 10

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

4 - 6 euro

Andere activiteiten