Belgium is Design neemt deel aan FuoriSalone Digital

Georganiseerd door
Flanders DC

Is het aflasten van de Milan Design Week ook een serieuze streep door jouw rekening? Ging je nieuw werk presenteren op de beurs of in de stad? Of wou je wel deelnemen aan Milaan maar ging dat dit jaar niet lukken? Belgium is Design wil de ontwerpers, designbureaus en designbedrijven de kans geven om toch hun werk aan de wereld te tonen. We nemen deel aan het FuoriSalone Digital, van 15 tot 21 juni. Wil jij deel uitmaken van onze virtuele groepsstand?

Milaan is al tientallen jaren de designhoofdstad, waar je nieuwe realisaties kan ontdekken, nieuwe kennis kan opdoen, nieuwe inzichten kan verwerven en nieuwe trends kan distilleren. Door de Coronapandemie is er dit jaar geen Milan Design Week. Daarom heeft Belgium is Design gezocht naar een alternatief om het beste Belgische design aan de wereld te kunnen tonen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om deel te nemen aan FuoriSalone Digital (15 tot 21 juni), omdat dit platform de meest complete Milaanervaring zal bieden. 

Het Fuorisalone.it platform bestaat uit een webportaal, een magazine, ondersteunende social media, nieuwsbrieven, Fuorisalone TV en Fuorisalone Meets. Het platform focust op de week van 15 tot en 21 juni. Nadien blijft het online tot in maart 2021. 

Belgium is Design neemt een grote, virtuele groepsstand tijdens FuoriSalone Digital. We betalen de groepsstand en ondersteunen onze deelname met persberichten en via de Belgium is Design-website en social mediakanalen. 

Geïnteresseerd?

Wil je deelnemen? Stel je dan voor 15 mei kandidaat via dit formulier. Nadien maakt Belgium is Design een selectie uit de inzendingen. 

Zorg ervoor dat je dossier goed gedocumenteerd is. Goed beeldmateriaal, duidelijke teksten en extra informatie zijn cruciaal voor ons om interessante berichten te maken op onze social mediakanalen en de pers juist te informeren. De voertaal voor het dossier is Engels. 

Belgium is Design is een samenwerking van Flanders DC, MAD - Home of Creators en Wallonie-Bruxelles Design Mode (WBDM). 

Datum

15 mei 2020

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten