Belgium is Design op Maison&Objet

Georganiseerd door
Flanders DC

Net als vorig jaar is Flanders DC aanwezig op Maison&Objet in Parijs. Samen met WBDM en onder de noemer Belgium is Design presenteren we er op een groepsstand elf ontwerpers en bedrijven. De wintereditie van Maison&Objet loopt van 18 tot 22 januari 2019.

Maison&Objet

Maison&Objet heeft in 2018 een grondige wijziging ondergaan. De diverse sectoren zijn grondig herschikt, met vooral de grote opdeling in 'Maison' en 'Objet'. Waar we vroeger op 'Now! Design à vivre' te vinden waren, noemt nu een vergelijkbare sector 'Today'. Maar wie ons niet weet te vinden, volg de rode loper en je komt automatisch aan onze stand in Hall 6, stand I144 – J143. En natuurlijk zijn er nog heel wat andere Belgische deelnemers op de beurs.

De deelnemers

Onder de deelnemers enkele gekende gezichten van vorig jaar. Bij de Vlaamse deelnemers zijn dit Vonk (tuinmeubelen en meubelen voor de publieke ruimte) en Kabinet Van Look (meubelen en interieuraccessoires). Nieuwe namen zijn Leo Aerts met Alinea. Als designer met decennialange ervaring presenteert hij er enkele nieuwe meubelen, maar ook sieraden. Bulvar is het jonge verlichtingsmerk van Flore Engelrelst en Karlien Imants dat na hun succes op Interieur Kortrijk nu haar eerste internationale stappen zet.

Edgar, Bulvar

Edgar, Bulvar

Langs Franstalige kant zijn de deelnemers Blinds Designers & Manufacturers – BDMa, Enso by MIRA, Frédéric Richard, Gobo Lights, LARCH, NoMoreTwist en Tenue de Ville.

De deelnemers werden geselecteerd op basis van hun groeipotentieel, internationale ambitie en hun businessplan.

Volg Belgium is Design online

Volg Belgium is Design ook via www.belgiumisdesign.beInstagram en Facebook.


Beeld boven: Job, Leo Aerts (Alinea)

Datum

18 januari tot 22 januari 2019

09:30 - 19:00

Locatie

Maison&Objet, hall 6, stand I144 – J143
Paris Nord Villepinte

Parijs, Frankrijk

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

verschillende prijzen

Andere activiteiten