Belgium is Design op Maison&Objet

Georganiseerd door
Flanders DC

Net als vorig jaar is Flanders DC aanwezig op Maison&Objet in Parijs. Samen met WBDM en onder de noemer Belgium is Design presenteren we er op een groepsstand negen ontwerpers en bedrijven. De wintereditie van Maison&Objet loopt van 17 tot 21 januari 2020.

Maison&Objet

Je vindt ons op Maison&Objet in Hall 6, stand I150 – J149 op Today, de designsectie. Gemakkelijk te vinden, volg de rode loper en je komt aan onze stand. Maar natuurlijk zijn we niet de enige Belgen in Parijs. Er staan niet minder dan 162 Belgische deelnemers op de beurs.

De deelnemers

De belangrijkste bedoeling van Flanders DC blijft starters bij aanvang te ondersteunen. We presenteren dit jaar dan ook drie geheel nieuwe namen, zeg maar wereldpremières. Bij de Vlaamse deelnemers zijn dit Havani (een high-end collectie tafels met marmeren blad en bijpassende bankjes), Thomas Van Noten (Jessi is een stoel in eerlijke materialen en gemaakt met vakmanschap) en Illus (badkameraccessoires). Pierre De Valck brengt een serie aluminium kasten met (half)-edelstenen.

Langs Franstalige kant zijn de deelnemers AMGS, Art Maker, Blinds Designers & Manufacturers – BDMa, Laure Kasiers, Pascale Risbourg.

De deelnemers werden geselecteerd op basis van hun groeipotentieel, internationale ambitie en hun businessplan.

Volg Belgium is Design online

Volg Belgium is Design ook via www.belgiumisdesign.beInstagram en Facebook.


Beeld boven: Kabinet met steen (Jaspis), Pierre De Valck

Datum

17 januari tot 21 januari 2020

09:30 - 19:00

Locatie

Maison&Objet, Hall 6, stand I150 – J149
Paris Nord Villepinte

Parijs, Frankrijk

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

verschillende prijzen

Andere activiteiten