Bizidee

Heb je een goed idee dat staat te springen om naar buiten te komen? Bizidee is een groeiplatform voor ideeën. Waar ze gekneed worden naar concrete ondernemingsplannen. Bizidee geeft jouw startup alle kansen tot slagen. Je kan deelnemen aan de ondernemingsplan-wedstrijd tot en met 3 november. Schrijf je hier in. 

Heb je een goed businessplan? Dien het in voor onze ondernemingsplanwedstrijd en deel in de prijzenpot van 100.000 euro. De hoofdprijs: 20.000 EURO seed money! Genomineerd als laureaat? Dan ga je mee op Bizitrip naar Londen of Amsterdam om aan je ondernemersdroom te werken.

Belangrijke data

Tot 3 november 2019 23u59 kan je jouw businessplan opladen via ons wedstrijdformulier.

Noteer ook volgende data in je agenda:

  • 3 december: Pitchen voor geselecteerde ondernemingsplannen in categorie large
  • 4 december: Pitchen voor geselecteerde ondernemingsplannen in categorie small
  • 12 december: Prijsuitreiking Bizidee waar we de winnaars bekend maken.

Registreren

Ben je een nieuwe deelnemer? Dan moet je eerst hier registreren. Een registratie kost slechts enkele minuten.

Al geregistreerd? Log gewoon in met je accountgegevens. Je kan steeds opnieuw inloggen en de laatste versie van je ondernemingsplan opladen tot de deadline 3 november 23u59.

Tip: begin je plan tijdig op te laden want het systeem sluit automatisch af.

 

Iedereen die een volledig ondernemingsplan indient, wordt op 12 december uitgenodigd in Antwerpen voor onze feestelijke prijsuitreiking met als gastsprekers Bart Verhaeghe (Club Brugge/Uplace) en Mark Andries (VLAIO). De eerste 100 ingediende ondernemingsplannen ontvangen gratis het boek “Durf!” van Bart Verhaeghe.

Doe mee! 

Datum

3 november 2019

23:49

Organisator

Bizidee

Prijs

gratis

Andere activiteiten