BKRK-award #Smaak

Met de BKRK-award #Smaak zoekt Bokrijk een product of een dienst dat de smaakbeleving naar een hoger niveau tilt. De keuze van het materiaal voor de uitwerking ligt volledig in de handen van de ontwerper.

Dankzij professionele begeleiding van onder meer juryvoorzitters Pascale Naessens en Tim Van Steenbergen, biedt de BKRK-award de deelnemers een onevenaarbare ervaring aan.

Kandidaten kunnen hun inzending indienen via de website van Bokrijk tot en met 21 april 2022. De beoordeling van de dossiers gebeurt op verschillende criteria zoals duurzaamheid, innovatie en presentatie. Op basis van een selectie door de juryleden worden er tien dossiers weerhouden. Na een intensieve begeleiding tijdens het traject met onder meer de meet & greet, jurymomenten en een publieksstemming, zal er uiteindelijk één winnaar verkozen worden op 8 september 2022. Die winnaar maakt deel uit van het BKRK-netwerk, kan blijven rekenen op de expertise van Bokrijk en zijn partners en krijgt ondermeer een reportage in Knack Weekend. 

Inschrijven

Surf snel naar wesbite van Bokrijk en schrijf je in voor de BKRK-wedstrijd vóór 21 april 2022.

Datum

21 april 2022

Organisator

Bokrijk

Prijs

gratis

Andere activiteiten