BKRK-award #Vlechttechniek

Met de BKRK-award #Vlechttechniek wilt Bokrijk vakmensen kennis laten maken met de mogelijkheden van vlechttechniek. Enerzijds aanvullend aan hun eigen vakmanschap, anderzijds verdiepend op hun reeds bestaande expertise binnen vlechtwerk.

Bokrijk lanceerde op 23 januari de achtste editie van de BKRK-award in samenwerking met Flanders DC. De BKRK-award is een wedstrijd met focus op vakmanschap én ondernemerschap. Het thema van deze editie is de techniek van het vlechten. We benaderen dit vakmanschap vanuit het heden gebaseerd op technieken uit het verleden en gekoppeld aan innovatie en relevantie.

Niemand minder dan internationaal ontwerper Sep Verboom en CEO van het Belgische merk Vincent Sheppard, Coralie Claeys, zijn de juryvoorzitters. Daarnaast zetelen ook nog Pascal Cools, directeur van Flanders DC en journaliste Veerle Windels in de jury. Wij richten ons met deze award naar vakmensen, makers, ontwerpers, ondernemers, studenten, kortom eenieder die zich laat inspireren door de techniek van het vlechten. 

Intentiesessie

Heb je vragen over het nieuwe thema van de BKRK-award? Een onduidelijkheid in het reglement of het proces? Op 28 februari krijg je de kans om je vragen te stellen tijdens een intentiesessie.

Inschrijven

Surf snel naar wesbite van Bokrijk en schrijf je in voor de BKRK-wedstrijd vóór 28 mei 2023.

Datum

28 mei 2023

Organisator

Bokrijk

Prijs

gratis

Andere activiteiten