Adviesgesprek Design tijdens de Milan Design Week

Georganiseerd door
Flanders DC

Zit je met een prangende vraag waarbij Flanders DC je kan helpen? Advies waar je naar op zoek bent rond jouw zaak? Zoek je een ontwerper voor jouw bedrijf? Of wil je gewoonweg weten waarvoor je bij ons terecht kan en ben je de afgelopen weken en maanden niet in Antwerpen, Brussel of Leuven geraakt, maar ga je wel naar de Milan Design Week (9-14 april 2019)? Boek dan nu jouw gesprek met één van de Flanders DC-ers ter plekke: Bie Luyssaert, Christian Oosterlinck, Hanne Debaere en Inge Vranken.

Flanders DC helpt ondernemers ondernemender te worden. Dat kan via onze gids, dat kan via ons magazine, maar vaak is een gesprek onder vier ogen nog het meest efficiënt. Natuurlijk spreken we graag met je af in Antwerpen, Brussel of Leuven, maar we smeden het ijzer ook graag als het heet is. Want laat ons eerlijk zijn, een event als de Milan Design Week roept heel wat vragen op. Kan je zaken anders aanpakken als ondernemer rond communicatie, zit je business plan wel goed, is een deelname aan beurzen een interessant idee, hoe begin je aan een collectief, bescherm je jouw ideeën afdoende, hoe zit dat ook alweer met royalties,...?

Ben je ontwerper, galerijhouder, editeur, producent of organisator? En zit je met een prangende vraag rond ondernemen en/of design? We nemen ook tijdens de Milan Design Week de tijd om dieper in te gaan op wat je bezig houdt.

Hoe gaat het in zijn werk? Je boekt via de link hieronder een gratis ticket op de dag dat je wil langskomen. Wij laten je weten om hoe laat we je verwachten. Je komt naar de presentatie Generous Nature in de Opificio31, Via Tortona 31 in Milaan en wij trekken een half uur uit om met je in gesprek te gaan. 

Datum

9 april tot 14 april 2019

10:00 - 20:00

Locatie

Generous Nature, Opificio31
Via Tortona 31

Milaan, Italië

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten