Boeken Niko op tentoonstelling Henry van de Velde Awards

Georganiseerd door
Flanders DC

Niko werd tijdens de Henry van de Velde Awards 2020 bekroond als Company Gold Award Winner. Het boek '100 jaar Niko - Illuminating Ideas' is tot 29 maart gratis verkrijgbaar op de Henry van de Velde Awards tentoonstelling in BOZAR!

Niko

Niko vierde vorig jaar zijn 100-jarig bestaan en is ondertussen de grootste speler in België in de markt van stopcontacten en schakelaars. Niko investeert al meer dan 80 jaar in design met veel inhouse designers en werd dan ook gekozen als Company Gold Award Winner. Het boek '100 jaar Niko - Illuminating Ideas' beschrijft de geschiedenis van Niko over 3 generaties van de familie De Backer en iedereen die heeft meegewerkt aan het succes van Niko.

Lees meer over de visie van Niko in dit artikel.

Tentoonstelling

In een aantrekkelijke scenografie van interieurarchitect Isabelle Speybrouck brengen Flanders DC, OVAMBokrijkVAKlab en BOZAR sterk design samen in de tentoonstelling van de Winners en Gold Winners van de Henry van de Velde Awards 2020. Deze Awards zijn een ode aan de diversiteit, de noodzaak en de impact van design op de economie en de samenleving.

Tot 29 maart 2020 ontdek je gratis het werk van de Winners en Gold Winners van de Henry van de Velde Awards 2020 in de Foyers van het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR). Bovendien kan je tijdens je bezoek in BOZAR een gratis boek van Niko meenemen aan hun stand. Nog een reden om deze tentoonstelling zeker niet te missen! 

Datum

3 maart tot 12 maart 2020

Locatie

BOZAR - Paleis voor Schone Kunsten
Ravensteinstraat 23

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten