Boostcamp met opvolging op maat

Georganiseerd door
Flanders DC

Ben jij net gestart met je zaak en wil je snel vooruit? Van zondagavond 14 mei tot woensdagmiddag 17 mei trekken we met Flanders DC naar de kasteelhoeve in Wange. Tijdens deze driedaagse staat het versterken van jouw zaak centraal. Je gaat naar huis met een sterker business model en een concreet actieplan. In de maanden na het Boostcamp zorgt Flanders DC voor een 1-op-1 opvolging op maat.

Een grote meerwaarde van deze driedaagse is dat jij tijd neemt om heel je project nog eens binnenstebuiten te keren. Je stapt even uit je dagelijkse werking en kan zo kijken naar het groter geheel. In combinatie met workshops, feedback van experten en collega ondernemers kan je zo op korte tijd grote stappen zetten.

Het gaf de gelegenheid om even uit de ‘dagelijkse werking’ te stappen en stil te staan bij de wat, hoe en toekomst van je organisatie. Begeleid door betrokken en ervaren coaches uit de sector gaf dit het fijne gevoel er niet alleen voor te staan. Van een motivatieboost gesproken!

Kirsten Raeymaekers,

Le Concert Olympique

Programma

 • een volledige check-up van jouw project
 • intensieve workshops rond value proposition, customer journey, storytelling, communicatieplan, prijsbepaling, …
 • op maat advies rond thema’s zoals crowdfunding, intellectuele eigendom of contracten
 • peer-to-peer challenge met 15 collega ondernemers uit de creatieve industrie
 • aanscherpen van jouw ondernemersskills
 • een plan maken om je project verder uit te bouwen in de maanden na de driedaagse
 • 3 dagen ‘op den buiten’ om je volledig te kunnen concentreren op je onderneming, weg van dagelijkse beslommeringen, telefoontjes en mailtjes 

Kortom een erg intensieve driedaagse die je onderneming een Boost bezorgt!

Ben je mee geweest op onze driedaagse voor starters? Dan stap je meteen ook in een één-op-één opvolging van Flanders DC. Dit is inbegrepen in de prijs. In de maanden na de driedaagse maken we tijd om met jou samen te zitten voor individuele mentorgesprekken. Een adviseur van Flanders DC neemt jouw zakelijke uitdagingen verder onder de loep en volgt met jou je actiepunten verder op.

Praktisch

 • Voor: ondernemers die net gestart zijn met hun eigen zaak in één van de 12 creatieve sectoren. 
 • Start: zondag 14 mei om 17u
 • Einde woensdag 17 mei om 14u
 • Locatie: Kasteelhoeve Wange
 • Kostprijs: 450 excl. BTW. Dit is inclusief alles (eten, drinken, slapen, experts, opvolging & gezelschap!)

We vragen je om een korte vragenlijst in te vullen. Daarna bellen we je op voor een telefonisch intake-gesprek. Op basis daarvan zullen we 15 kandidaten selecteren om deel te nemen. Met het intake-gesprek willen we vooral kijken hoe ver je staat en ervoor zorgen dat jij helemaal op je plaats zit. We werken tijdens deze driedaagse immers zoveel mogelijk op maat uit van jou en de andere deelnemers.

Meer weten?

Had je graag even nagevraagd of dit iets voor jou is, mag je altijd contact opnemen met Flanders DC op advies@flandersdc.be.

Datum

14 mei tot 17 mei 2017

17:00 - 14:00

Locatie

Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26

3400 Landen, Belgium

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

450 euro exclusief BTW

Andere activiteiten