Businessplan Bootcamp

Een nieuw elan nodig in je bedrijf? Zelf een bedrijf opstarten met een goed idee? Studenten van het laatste jaar Bedrijfsmanagement Arteveldehogeschool werken gratis een businessplan voor je uit! Op die manier kan je nadien écht aan de slag met je sales, logo, strategie, financiën en marketing!

De opleiding Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool organiseert ook dit jaar opnieuw aan alle afstuderende laatstejaars (uit de afstudeerrichtingen Marketing, Accountancy, fiscaliteit, Bank & Verzekeringen, Rechtspraktijk en Supply Chain Management) tijdens een intensief bootcamp de opdracht een business plan op te stellen voor een prestarter, starter, micro-onderneming, maar ook voor ondernemingen die nood hebben aan een frisse wind en nieuwe ideeën!

De studenten worden daarbij begeleid door interne en externe experten uit het bankwezen, Agentschap Ondernemen, Xerius, Voka, UNIZO, ondernemers, marketingbureaus enz.

Dit jaar gaat de zesde editie van start met meer dan 300 studenten in de Ghelamco Arena. Vorig jaar zijn talloze opdrachtgevers via startup fora bij ons komen aankloppen, het is duidelijk een succes, de opdrachtgevers zijn zeer tevreden met het resultaat.

Wil jij — als start-up of bestaande organisatie — ook je idee aftoetsen of laten uitwerken? Vul dan dit deelnameformulier in. De volgende editie gaat door van 5 tot 17 juni. Eind april zal je op de hoogte worden gebracht.

Datum

16 april 2024

Organisator

Arteveldehogeschool

Prijs

gratis

Andere activiteiten