Businessplan Bootcamp Arteveldehogeschool

Heb je een uniek business idee? Wil je je idee concretiseren, maar weet je niet hoe? Ben je creatief maar ben je niet thuis in het bedrijfsleven? Ben je je zaak aan het opstarten en zoek je een klankbord? Heb je een eigen zaak en is er nood aan innovatie en conceptvernieuwing? Studenten bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool werken je idee gratis uit!

De laatstejaarsstudenten Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool gaan een echte uitdaging aan. Op één week tijd ontwikkelen ze voor meer dan 30 bedrijven, startups en organisaties een businessplan.
 
Real cases vragen om echte, realistische oplossingen. De studenten gaan in competitie met elkaar. Ze bundelen daarbij alle creativiteit en kennis in inspirerende businessplannen voor hun opdrachtgevers.
 
Als volleerde ondernemers gaan ze aan de slag met informatie, marktonderzoek en advies van experten. De teams zijn samengesteld uit studenten van de verschillende afstudeerrichtingen om het resultaat nog sterker te maken (marketing, accountancy-fiscaliteit, logistiek management, financie- en verzekeringswezen en rechtspraktijk).
 
Op het einde van het bootcamp verdedigt elk team zijn businessplan voor een jury van professionals. De opdrachtgever gaat naar huis met een mooi uitgewerkt businessplan en dito presentatie!

Wil ook jij, als startup of bestaande organisatie, je idee aftoetsen of laten uitwerken? Vul dan dit deelnameformulier in. Voor meer informatie contacteer Hilde Gekiere via hilde.gekiere@arteveldehs.be.

 
Datum

18 december 2020

Organisator

Arteveldehogeschool

Prijs

gratis

Andere activiteiten