Call for designers: Local Collab

Ben je creatief en ondernemend? Heb je je eigen mode-, accessoire- of beauty label en droom je van een eigen winkel in het centrum van Antwerpen en een groter bereik bij een ruimer publiek? Zowel bij winkels als bij de eindconsument? Dan is dit misschien echt iets voor jou!

Local collab wil een platform aanbieden voor verschillende lokale ontwerpers, labels en andere creatieve ondernemers. Samen kan je, onder één overkoepelende noemer, de handen in elkaar slaan, zowel voor verkoop in de winkel als wholesale, stock sales en andere events. Local Collab gelooft sterk in de kracht van samenwerking en kruisbestuiving, uiteraard ieder op zijn eigen manier en ritme, en met zijn eigen persoonlijke stijl. Local Collab wil meer inzetten op 'slow fashion' en meer aandacht geven aan de persoonlijke beleving. En focussen op het creatieve proces en de kwalitatieve afwerking, in het hectische modelandschap.

In mei 2014 opende de Red Juliet flagship store in de Lange Koepoortstraat te Antwerpen. Een centraal gelegen, charmant authentiek hoekpand met een goede zichtbaarheid. Vier jaar later is local collab klaar om de winkel nog meer draagkracht en extra inhoud en functie te geven, door het aanbod te verruimen met meerdere kleding-, accessoire- en eventueel beauty merken. Dit is een gedroomd platform voor lokale designers en nieuwe merken die niet over een eigen verkooppunt beschikken.

Voor de ter beschikking gestelde winkelruimte, personeel en extra kosten rekenen wij enkel een vaste maandelijkse vergoeding aan, en geen commissie op de verkoop. Spreekt het concept van Local collab je aan en wil je er graag meer over weten? Stuur dan een mailtje naar eva@redjuliet.be.

Datum

1 mei 2018

Locatie

Red Juliet flagship store
Lange Koepoortstraat 78

2000 Antwerpen, Belgium

Toon op Google Maps

Organisator

Local Collab

Prijs

op aanvraag