Climate launch pad competition 2018

Climate launch pad competition 2018 (CLP) is een business/cleantech competition die in meer dan 30 landen tegelijk loopt, en VITO is coördinator voor de Belgische deelnemers. De wedstrijd wordt aangestuurd vanuit CLIMATE-KIC.

Wat en wie?

Climate launch pad zoekt cleantech helden! Counter klimaatverandering met jouw idee!

Ligt klimaatverandering jou na aan het hart? Heb je een fris, innovatief of gedurfd idee om dit aan te pakken en wil je dit graag in actie omzetten? Of er je eigen zaak mee uitbouwen? Neem dan zeker deel aan Climate Launch Pad 2018! (www.climatelaunchpad.org)

CLP2018 is wereldwijd de grootste wedstrijd voor innovatieve cleantech ideeën. Deelnemers uit meer dan 40 landen strijden voor de eerste plaats in deze uitdagende competitie. VITO is coördinator voor de Belgische /Luxemburgse deelnemers. Alle inzendingen worden beoordeeld op basis van volgende criteria: duurzaamheid, impact op klimaatverandering, groeipotentieel, vaardigheden en enthousiasme. Iedereen die gelooft in zijn of haar onderzoek en die droomt van een eigen zaak kan deelnemen (studenten, jonge ondernemers, onderzoekers, starters …). Dien je baanbrekende idee in vóór 14 mei 2018.

Lees hier meer!

De contactpersonen bij VITO zijn Johan Geysen (johan.geysen@vito.be) en Stef Denayer (stef.denayer@i-cleantechvlaanderen.be)

Datum

14 mei 2018

Organisator

VITO

Prijs

op aanvraag