Commerce Design Brussels

Ben je (interieur)architect, designer of retailer? Heb je in de afgelopen drie jaar (je) retail volledig (her)ingericht? Is de retail gebaseerd in Brussel? Neem dan deel en win misschien het label voor beste 'commerce design' in Brussel met persvisibiliteit!

Hoe kun je winnen?

De tien laureaten zullen aangekondigd worden in mei 2018. Het publiek zal tijdens de maanden augustus en september mogen stemmen voor zijn favoriet. De winnaar van de publieksprijs zal aangekondigd worden tijdens de prijsuitrijking in september 2018.

Naast de publieksprijs rijkt de vijfkoppige jury ook prijzen uit. De jury is bestaat uit vijf experten in architectuur, design, interieurvormgeving, retail en communicatie. Na een preselectie in juni 2017 zal de jury twintig locaties bezoeken. Je zal tijdig op de hoogte gebracht worden van een eventueel bezoek in jouw ruimte. De jury zal tussen acht en tien winnaars selecteren tussen alle ingeschreven concurrenten. Deze prijzen zullen uitgedeeld worden op de cocktail van de Commerce Design Awards tijdens Design September.

 

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 15 juni 2018 via dit formulier.

Datum

15 juni 2018

Organisator

Design September

Prijs

gratis

Andere activiteiten