Commerce Design Brussels: oproep projecten 2019

Ben je (interieur) architect, designer of retailer? Heb je in de afgelopen drie jaar een retailzaak volledig (her)ingericht? Is de retail gebaseerd in Brussel? Neem dan deel en win misschien het label voor beste 'commerce design' in Brussel en persvisibiliteit!

Hoe kan je winnen?

De 10 laureaten zullen aangekondigd worden in mei 2019. Het publiek zal tijdens de maanden augustus en september mogen stemmen voor zijn favoriet. De winnaar van de publieksprijs zal aangekondigd worden tijdens de prijsuitreiking en cocktail in september 2019.

Naast de publieksprijs rijkt de jury ook prijzen uit. De jury bestaat uit minimum vijf experten in architectuur, design, interieurvormgeving, retail en communicatie. Na een preselectie in juni 2019 zal de jury twintig locaties bezoeken. Je zal tijdig op de hoogte gebracht worden van een eventueel bezoek in jouw ruimte. De jury zal tussen acht en tien winnaars selecteren tussen alle ingeschreven concurrenten. Deze prijzen zullen uitgedeeld worden op de cocktail van de Commerce Design Awards tijdens Design September.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 15 juni 2019 via dit formulier.

Datum

15 juni 2019

Organisator

Commerce Design Brussels

Prijs

gratis

Andere activiteiten