Oproep: Contemporary Design Market 2022

Georganiseerd door
Flanders DC

Op vier jaar tijd is CONTEMPORARY DESIGN MARKET (CDM) uitgegroeid tot hét exclusieve expositie en verkoopplatform in België, voor zowel opkomende als gevestigde designers uit verschillende ontwerpdisciplines en werkend met een verscheidenheid aan materialen. Stel je kandidaat om deel te nemen aan de editie van 2022!

De vierde editie

De editie van 2022 vindt opnieuw plaats in de prachtige site van Gare Maritime bij Tour & Taxis, als een van de hoogtepunten van het Brussels Design September-programma, ongetwijfeld opnieuw resulterend in meer dan 7000 bezoekers en uitgebreide media-aandacht.

Ieder jaar duidt CDM een Guest of Honor en een Young Talent Guest of Honor aan. Dit jaar zal CDM voor het eerst ook een BINOME voorstellen, een creatief duo samengebracht om hun verschillende achtergronden te ontdekken en zo een gemeenschappelijke taal te vinden, wat zal resulteren in een designitem dat op CDM gepresenteerd zal worden.

In totaal zullen zo’n 50 designers en designbedrijven hun werk kunnen presenteren op CDM. CDM nodigt vandaag designers die in België werken uit om zich kandidaat te stellen voor de editie van 2022!

België staat bekend om zijn creativiteit, en Brussel om zijn kosmopolitisch karakter en multi-diversiteit. CDM wil een culminatie zijn van die invloeden: een weerspiegeling en viering van hedendaagse design in al zijn vormen en diversiteit. Design vanuit verschillende hoeken en culturele achtergronden, in verschillende stijlen, kleuren, vormen en visuele talen. Daarom wil CDM ontwerpers van verschillende achtergronden en culturen uitdrukkelijk uitnodigen om zich te registreren om deel te nemen.

Waarom deelnemen?

  • Sterke, gecureerde selectie van ca. 50 hedendaagse ontwerpers
  • Gelegen in het prachtige Gare Maritime, bij Tour & Taxis in Brussel

  • Georganiseerd in samenwerking met de Brussels Design Market, een van de meest gerenommeerde vintage markten in Europa, als deel van het Design September-programma.

  • Meer dan 7000 bezoekende designliefhebbers

  • Ruime media-aandacht 

  • Kleine tijdsinvestering (2 dagen, inclusief op- en afbouw)

  • Kleine budgetinvestering (€300 deelnemersbijdrage)

Datum

16 mei 2022

Locatie

TOUR & TAXIS Gare Maritime
Rue Picard, 11

1000 Brussels, Belgium

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC, Wallonie Design en Brussels Design September

Prijs

300 euro

Andere activiteiten