Content is teamwork

Optimaliseer je team, workflows en relaties. Leer hoe je jouw contentmachine vlekkeloos laat draaien. Wat wordt behandeld: contentproces en workflow optimalisatie, contentteam-building, stakeholdermanagement en contentcollaboratie-technieken.

Of je nu een team-of-one bent of deel uitmaakt van een groter contentteam, waarschijnlijk zijn er wel een aantal kwesties die jouw werk bemoeilijken. Zoals verschillende mensen die erop af moeten tekenen, input die te laat komt of incompleet is en beperkingen van het CMS.

In deze workshop van een halve dag zoomt Josworld in op je contentproces en identificeren we pijnpunten. We bekijken wat de oorzaak en een goede aanpak hiervan kan zijn. We hebben het over de rol van, en het omgaan met stakeholders. Ook introduceren we een aantal contentcollaboratie-technieken die je samen met jouw team (content en niet-content mensen) kan toepassen.

Josworld organiseert deze workshop omdat we geloven in de impact van co-creatie en opmerken dat organisaties en bedrijven, die een maatschappelijke meerwaarde creëren nood hebben aan tools om hun communicatie helder te krijgen en beter te organiseren.

De workshop wordt gefaciliteerd door Saskia Videler. Als ervaren contentstrateeg helpt Saskia grote en kleine organisaties hun contentproces, informatie architectuur en contentdesign op punt te krijgen.

Meer info op de site van Josworld.

Datum

14 februari 2019

13:00

Locatie

Josworld
Lakensestraat 99

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Josworld

Prijs

gratis

Andere activiteiten