Creatief Antwerpen Netwerkt 2017

Op Creatief Antwerpen Netwerkt ontmoeten ondernemers en creatieve professionals elkaar. Het is dé kans om te ontdekken wat je aan de ander bevalt en wat die voor jou kan betekenen. Hier worden meetings vastgelegd, handdrukken uitgewisseld en zaadjes voor succesvolle joint ventures geplant. 

Creatief Antwerpen Netwerkt brengt ondernemers en creatives samen om aan proactieve matchmaking te doen. Straffe sprekers en interactieve break-outs geven jou de kans om met een potentiële samenwerkingspartner de basis te leggen voor jouw volgende joint-venture. 

Sprekers

  • 19u: Caroline Bastiaens, Schepen voor economie

Caroline geeft de samenwerking tussen Antwerpse bedrijven uit verschillende sectoren graag een extra duw in de rug. Haar introductie zet je alvast op scherp.

  • 19u15: Peter De Keyzer, Growth Inc.

Peter begeleidt met zijn bedrijf Growth Inc. scale-ups in hun groeitraject. Niemand die meer voorbeelden kent van vruchtbare allianties over sectorgrenzen heen.

  • 19u30: Pieter Lesage, Studio Dott

Pieter is oprichter van Studio Dott, een creatief bedrijf dat bij zijn klanten vooral scoort door daar businessdoelstellingen waar te maken. Hoe? Dat vertelt hij je graag zelf.

Breakout sessions

  • 20u15: Co-creatie in de praktijk: Stefan Schöning en Chris van Belleghem

ETAP verkoopt lampen. Of beter: verkocht. Want sinds de samenwerking met designer Stefan Schöning veranderde dat businessmodel helemaal. Beide partijen vertellen hoe co-creatie hen op dit nieuwe spoor bracht.

  • 20u45: Innovate or terminate: Agoria

Globale industriële reus CNH Industrial zocht en vond een creatieve partner in de Antwerpse startup Arkite voor het from-the-ground-up herdenken van hun assemblageproces voor maaidorsers. Een uniek verhaal van David en Goliath die samen voor hetzelfde doel gaan.

  • 21u15: Waarom niemand met je wil werken: Johan Driessens

Een fantastische service maar geen klanten? Perfecte presentaties maar geen opdrachten? En frustrerend veel eenmalige opdrachten zonder lange relatie? Tijd om dat te veranderen met de gouden tips en adviezen van Branded Careers CEO Johan Driessens.

Datum

14 december 2017

18:45 - 21:00

Locatie

Mercado
Groenplaats 43

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Stad Antwerpen

Prijs

gratis

Andere activiteiten