Creative Ville

Georganiseerd door
Flanders DC

Na een pauze keren we dit jaar terug met een derde editie van Creative Ville en haar unieke formule: een inspiratie- en netwerkconferentie voor iédereen uit de creatieve sector. Noteer alvast vrijdag 22 november in je agenda want het wordt een dag vol inspiratie, met lokale en internationale sprekers, én een unieke kans om over alle creatieve sectoren heen te netwerken. 

Is Creative Ville voor jou?

Wil je geïnspireerd worden door industry leaders en frisse stemmen uit de creatieve sector? Durf je connecties te leggen met creatieve ondernemers buiten de jou bekende netwerken?

Ben je nieuwsgierig naar een event dat 100% op maat ontworpen is van de creatieve sector, een werkelijk indrukwekkende experience in een exclusieve locatie?

Verwacht een mix van lokale en internationale sprekers uit de hele creatieve sector, van design en architectuur over digital media en literatuur tot film en kunst. Toonaangevende ondernemingen en baanbrekende nieuwkomers zullen een inkijk geven in hun werk en uitdagingen.

We beloven weg te blijven van de productdemo’s, salespresentaties en slaapverwekkende powerpoints. En garanderen je: Creative Ville zal je compleet recharged laten.

Hou het Facebook-event in de gaten voor sprekerupdates.

Waarom nu al een ticket zou kopen?

Na edities in Gent en Brussel leggen we dit jaar de lat nog hoger en voegen we internationale sprekers toe aan de reeds indrukwekkende line-up van lokale helden uit de creatieve sector.

Creative Ville 2019 is dus meer dan je doorsnee inspiratie-event. Je kent misschien SuperNova of het Creativity World Forum? Dan weet je dat we bij Flanders DC events organiseren die zowel qua inhoud als beleving indrukwekkend zijn.

Grijp je kans en koop nu je ticket!

Combineer met Fashion Talks

Heb je zin in twéé dagen vol inspiratie en networking? Dit jaar zal Creative Ville back-to-back georganiseerd worden met Fashion Talks, de meest relevante conferentie voor en over de mode-industrie in de Benelux. Fashion Talks vindt plaats op donderdag 21 november, dus een dag voor Creative Ville. Beiden in dezelfde unieke historische locatie: de vernieuwde Handelsbeurs in het stadscentrum van Antwerpen!

Fashion Talks is ondertussen aan haar vierde editie toe en versterkt graag haar reputatie als dé conferentie die je een blik gunt achter de schermen van de modesector. Iedere twee jaar brengt Fashion Talks zo de volledige sector samen in Antwerpen.

Hou alvast het Facebook-event in de gaten voor sprekerupdates. Meer info via de Fashion Talks-website.

Koop nu je combiticket!

Datum

22 november 2019

10:00

Locatie

Handelsbeurs
Twaalfmaandenstraat

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

99 - 159 euro

Andere activiteiten