Creative Xchange 2.0: traject 1

Creativiteit en ondernemerschap gaan niet altijd hand in hand. Voka - Kamer van Koophandel Limburg gelooft in alle creatieve sectoren en wil het ondernemerschap mee helpen ondersteunen. Met de trajecten van CreativeXchange 2.0. willen we de creatieve ondernemers (in spe) stimuleren en begeleiden naar professioneler management.

Drijf je creativiteit op de spits! Ga samen met andere creatieve de uitdaging aan. Kom af en zet je creatieve hoogstandjes om in zakelijk succes. CreativeXchange 2.0 richt zich tot alle creatieve sectoren. 

Met CreativeXchange 2.0 wilt Voka — KvK Limburg de creatieve ondernemers stimuleren en begeleiden naar professioneler management. Deze begeleidings- en netwerktrajecten zorgen ervoor dat (pre)starters inspiratie en concrete ervaring opdoen  om de volgende stap te zetten in de opstart of groei van hun bedrijf. Ondernemers en experts delen hun ervaringen en helpen met concrete vragen over bedrijfsvoering, strategie, groeimodellen, financiering, vermarkten van hun product/diensten, enz... Praktijkgerichte kennisopbouw, netwerking en ervaringsuitwisseling staan centraal. In dit traject wijden we aandacht aan je merk. Bepaal het in 4 stappen.

Creative Xchange 2.0

Doelgroep

Het maakt niet uit of je net gestart bent of al een aantal jaren timmert aan je weg. Binnen dit traject vind je een groep van mensen uit alle creatieve sectoren. Vooraf zijn er intake gesprekken waarin we peilen naar je noden.

Inhoud

Dit traject bestaat uit 4 sessies. Telkens krijg je begeleiding op maat en worden er tips & tricks aangereikt die meteen op je eigen situatie toepasbaar zijn.

Doel

Het is de bedoeling om je merk te kunnen bepalen. Je vragen beantwoord te zien en je huidige situatie te verbeteren. Je te laten kennismaken met experten, rolmodellen, je netwerk uit te breiden met professionele contacten.

Programma

  • Wie ben ik als ondernemer? Missie, visie, strategie en Business Model Canvas
  • Value Proposition Design (Ideation) incl. Opportunity Validation
  • Sales & Marketing, incl. prijszetting
  • Communicatie & branding

Coaches

Flanders DC is het unieke aanspreekpunt voor ondernemen in de creatieve sector en ondersteunt creatieve ondernemers bij de start, groei of professionele uitbouw van hun onderneming.

Comosie is een creatieve katalysator. Het is tegelijk een co-creatief netwerk als bureau en ontmijnt design-, communicatie- en productieproblemen en initieert eigen (design)projecten.

MetaTalk zorgt voor een online aanwezigheid die mooi oogt én doet wat moet. Samen met hun klanten brengen ze het online potentieel in kaart en zetten ze trajecten op om tot een realisatie te komen.

Datum

6 maart tot 27 februari 2017

18:30 - 23:00

Locatie

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51

3500 Hasselt, België

Toon op Google Maps

Organisator

Voka

Prijs

200 euro

Andere activiteiten