Creativity World Forum 2022

Georganiseerd door
Flanders DC

Het Creativity World Forum is een van Europa's belangrijke events rond creativiteit, innovatie en ondernemerschap. Deze editie in de Duitse regio Baden-Württemberg draait rond 'sustainable digital innovation’. Volg het event gratis online mee (18-21 juli) óf ga -ook gratis- mee met de Flanders DC delegatie op Discovery Tour (20 juli) en naar het fysieke congres (21 juli). 

Deze editie van het CWF brengt creatieve denkers en doeners (ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers) samen rond de baseline 'sustainable digital innovation’. De combinatie van duurzaamheid en digitale tools helpt bij de ontwikkeling van betere manieren van samenleven (oa smart cities), samenwerken (echte ervaringen in virtuele ruimtes) en samen creëren in een hybride wereld (post-COVID). 

De conferentie is eveneens de topbijeenkomst voor het International Districts of Creativity Network dat Flanders DC coördineert. Het programma is gespreid over meerdere dagen. Meer info over het event en het volledige programma vind je op de website.

Zelf deelnemen?

Je kan deelnemen op twee manieren:

  • Fysiek
    Heb je interesse om (na het online programma op 18-19 juli) van 20 tot 22 juli ter plaatse het Creativity World Forum mee te maken én ook mee te gaan op een Discovery Tour langsheen creatieve en culturele hotspots in de regio Baden-Württemberg? Sluit je dan gratis aan bij de Flanders DC-delegatie. Je staat wel zelf in voor je transport naar en verblijf in Stuttgart. Contacteer ons bij interesse tegen uiterlijk vrijdag 24 juni via simon.gryspeert@flandersdc.be de Discovery Tours zijn enkel toegankelijk als lid van onze delegatie! 
     
  • Online
    Een groot deel van het programma (18-21 juli) is ook gratis online te volgen. Registreer je hier om het congres online bij te wonen.
Datum

18 juli tot 21 juli 2022

Organisator

Regio Baden-Württemberg ism het DC Netwerk

Prijs

gratis

Andere activiteiten