Crisis Sprint #2 - Digitaal prospecteren en netwerken

Op donderdag 14 mei 2020 organiseert APBC een tweede Crisis Sprint. De Crisis Sprint is een drie uur durende online brainstorm, gericht op het snel kaderen van uitdagingen en collaboratief nadenken over oplossingen. In deze sprint wil ABC op zoek gaan naar volwaardige alternatieven om digitaal te prospecteren en te netwerken.

De Crisis Sprint is een drie uur durende online brainstorm, gericht op het snel kaderen van uitdagingen en collaboratief nadenken over oplossingen. In deze moeilijke tijden is het belangrijk om de juiste expertises samen te brengen en kennis te delen. Zo kunnen we gezamenlijk tot oplossingen komen.

De Crisis Sprint is ontstaan uit een noodsituatie, gebaseerd op de kennis die Kunigi heeft in het faciliteren van brainstorms voor kleine en grote organisaties. Door het transformeren van het offline brainstorm proces naar een online versie, hoopt Kunigi mensen en organisaties van over heel de wereld samen te brengen, om de huidige crisis het hoofd te bieden.

Op zoek naar acht mee-denkers

We horen en voelen het links en rechts waaien. De lopende projecten terug opnemen gaat niet de grootste uitdaging zijn de komende maanden. Maar hoe gaan we nieuwe netwerken aan, ontmoeten we ongedwongen nieuwe samenwerkingspartners of gaan we die geplande beurzen en conferenties vervangen?

APBC wil samen met jullie op zoek gaan naar (bijna) volwaardige alternatieven. En nee, APBC denkt hier dan niet aan de zoveelste growth hacking strategie of 'tips & tricks voor sales op LinkedIn'.

Hoe verloopt de crisis sprint?

De brainstorm verloopt volledig online volgens een getest proces: 

  • Introductie
  • Kaderen van het probleem
  • Idee generatie: Parallel Worlds
  • Uitdagingen & volgende stappen

Praktisch

De brainstorm vindt plaats via ZOOM op donderdag 14 mei 2020 van 13u30 tot 16u30. Na aanmelding ontvang je enkele dagen vooraf een briefing via mail.

Datum

14 mei 2020

13:30

Organisator

ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

Prijs

gratis

Andere activiteiten