D2B - Designers to business

Georganiseerd door
Flanders DC

De volgende D2B Designers to Business ontmoeting vindt plaats bij MAD, Home of Creators op 26 en 27 november. Dit is een unieke kans om je werk te presenteren aan bedrijven zoals uitgevers en producenten die op zoek zijn naar nieuwe producten. We zorgen voor een gevarieerde samenstelling van producten (meubilair, objecten, verlichting, outdoor, ...). 

De nadruk zal tijdens deze D2B ontmoeting liggen op innovatieve merken, 'artisanale redacteuren' en degenen die een nieuwe manier van produceren en consumeren uitvinden. De gezondheidscrisis heeft de terugkeer naar het lokale, de authenticiteit en de fundamentele waarden van het vakmanschap versterkt. Fabrikanten vinden zichzelf uit als uitgever, brengen hun knowhow en hun fabuleuze familieverhalen naar voren, andere uitgevers zijn in opkomst en kiezen voor duurzame en recyclebare materialen, anderen vernieuwen zich bewust en gaan voor een milieuvriendelijke aanpak. 

De namen van de aanwezige bedrijven worden vooraf meegedeeld aan de geselecteerde ontwerpers, die worden uitgenodigd om deel te nemen aan een voorbereidingsworkshop. 

We starten de dag met een presentatie van de uitgenodigde bedrijven, gevolgd door een speeddate. De dag erna vinden atelierbezoeken plaats. Het evenement zal in digitale vorm worden aangepast, indien het niet in Brussel kan worden gehouden vanwege de gezondheidscrisis. Meer informatie kan je vinden op de website van MAD

Praktische informatie

  • Organisator: MAD - Home of Creators, hub.brussels, Flanders DC en WBDM
  • Waar: MAD, Home of Creators - Nieuwe Graanmarkt 10, 1000 Brussel
  • Wanneer: 26 en 27 november 2020

Planning

Donderdag 26 november

  • 10u tot 13u: Bedrijven krijgen de mogelijkheid hun activiteit te presenteren aan ontwerpers, journalisten en studenten.
  • 14u tot 18u: Speed dating tussen de uitgenodigde bedrijven en ontwerpers.
  • 18u30: Netwerkdrink 

Vrijdag 27 november

  • 10u tot 14u: Bezoek aan de ateliers van de ontwerpers

Inschrijven

Indien je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan D2B, gelieve dit formulier in te vullen. Inschrijven kan tot en met 15 oktober 2020. 

Contactpersoon

Datum

15 oktober 2020

Organisator

MAD - Home of Creators, hub.brussels, Flanders DC en WBDM

Prijs

gratis

Andere activiteiten