Dag van de Belgische Mode

De Belgische modesector bundelt op vrijdag 20 oktober 2017 voor de tweede keer hun krachten met de Dag van de Belgische Mode. Het online fashion-, beauty- & lifestyle magazine Belmodo roept samen met de Belgische modesector iedereen op om op vrijdag 20 oktober 2017 zijn liefde voor Belgische mode te delen en te tonen via social media door het gebruik van de hashtags #dagvandebelgischemode #belmodo en #ikkoopbelgisch.

Wat?

Denk aan het sharen van een foto van jezelf, je vrienden of je kinderen in Belgische mode, dat doe je via o.a. Instagram, InstaStories, Twitter of Facebook. Bovendien maak je zo via Belmodo kans op een kleerkast vol Belgische modemerken. Er zijn die dag ook heel wat initiatieven van Belgische merken, winkels en het modemuseum in Antwerpen. Het in de spotlights plaatsen & het sharen van je liefde voor Belgische kleding draagt bij tot de naamsbekendheid van de Belgische modesector. De consument bewust maken van de uitmuntende Belgische kwaliteit en unieke stijl en hen aansporen om lokaal te shoppen en dit te sharen via social media, dat is #dagvandebelgischemode. 

Partners

Het initiatief Ik Koop Belgisch/J’Achète Belge van Flanders DC, MAD Brussels en WBDM bundelt de krachten met Belmodo. De lijst met mode- en designmerken uit eigen land is lang en divers (maar liefst meer dan 500) en dat mag geweten zijn. Met de bestaande #ikkoopbelgisch #jachetebelge campagne, worden consumenten aangemoedigd om lokale merken te kopen en die met Belgische trots te dragen. 

Naast Flanders DC kan de Dag van de Belgische Mode ook rekenen op de steun van Creamoda en het Momu. Als je op 20 oktober gekleed in Belgische mode richting het Momu trekt, krijg je gratis toegang tot de nieuwe expo Olivier Theyskens - She Walks in Beauty.

De boodschap is dus delen, delen en nog eens delen met de drie hashtags en steun zo de lokale mode-industrie!

Datum

20 oktober 2017

Organisator

Belmodo

Prijs

gratis

'Andere activiteiten'