Dag van de Freelancer 2020

Op donderdag 17 september 2020 slaan Jellow, NextConomy en UNIZO opnieuw de handen in elkaar voor de tweede 'Dag van de Freelancer'. Na een eerste geslaagde editie vorig jaar met ruim 250 enthousiaste deelnemers hebben we de smaak te pakken.

Wat mag je verwachten

2020 is een jaar met obstakels voor freelancers én voor opdrachtgevers, en 2021 voorspelt een even hobbelig gebeuren. Tijdens een interactieve online editie van Dag van de Freelancer gaan we daarom samen met ervaringsdeskundigen en experten de uitdaging aan: jou inspireren en helpen  een nog meer aantrekkelijke opdrachtgever of een nog meer professionele freelancer worden. Naast noteren van de nodige tips en inzichten, kan je virtueel  één op één netwerken met een match die op jouw lijf geschreven is. En, oh ja, ook dit jaar krijg je in primeur de meest frappante resultaten uit het Freelancer Focus Rapport 2020 voorgeschoteld.

Voor wie

Voor freelancers, maar ook voor hun opdrachtgevers! Dus ook HR managers, Inkopers, bedrijfsleiders of andere ‘stakeholders’ die betrokken zijn met de snel veranderende wereld van het freelancen.

Waarom deelnemen

De coronacrisis heeft een schokgolf veroorzaakt in de wereld van werk, en ook in de wereld van freelancers en hun opdrachtgevers. Futuristen zoals Lynda Gratton voorspellen dat veel van de flexibiliteit die organisaties nodig hebben om te overleven, zal komen door de groei van de zogenaamde "gig economie" - een arbeidsmarkt van korte termijn contracten en freelance banen. Niet alleen meer freelance opdrachten dus, maar ook meer concurrentie. Je kan als opdrachtgever en als freelancer maar beter voorbereid zijn!

Praktisch

  • Donderdag 17 september 2020
  • Timing:  13.00 – 18.00
  • Online: link tbc
Datum

17 september 2020

Organisator

UNIZO

Prijs

€ 15 voor niet-leden

Andere activiteiten