Data analytics in de modesector

Georganiseerd door
Flanders DC

Mode en data vormen een intrigerende, noodzakelijke combinatie die de modewereld transformeert en de manier waarop we kleding ontwerpen, produceren en dragen, verkopen en heruitvinden. In het digitale tijdperk spelen gegevens een cruciale rol bij het begrijpen van consumentenvoorkeuren, het optimaliseren van productieprocessen, het creëren van gepersonaliseerde mode-ervaringen en de creatie van duurzame textiel- en modeproducten te vergemakkelijken. In dit gratis webinar op woensdag 8 mei kom je te weten hoe je optimaal gebruik kan maken van digitale oplossingen om je operationele efficiëntie, duurzame transitie, omzet en marktpositie te verhogen.

Hoe stem je AI en het gebruik van data af op je bedrijfsbehoeftes en/of op je wens om duurzamer te werk te gaan? In dit gratis webinar op woensdag 8 mei kom je te weten hoe je optimaal gebruik kan maken van digitale oplossingen om je operationele efficiëntie, duurzame transitie, omzet en marktpositie te verhogen.

Voor wie?

Voor ontwerpers, ontwerpbureaus en bedrijven die graag meer zouden willen weten over data analytics in de modesector

Praktisch

  • Donderdag 8 mei 2024, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf​​​

Dit webinar vindt plaats via Zoom. Je schrijft je in via de inschrijflink en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Datum

8 mei 2024

10:00 - 11:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten