DCLivingLab 2018

Georganiseerd door
Flanders DC

DCLivingLab 2018: stel je nu kandidaat voor een internationaal studentenprogramma rond creativiteit & innovatie tijdens SuperNova!

DCLivingLab is een vijfdaags internationaal studentenprogramma rond creativiteit en innovatie binnen het internationale Districts of Creativity Netwerk. DCLivingLab geeft laatstejaarsstudenten uit creatieve opleidingen de kans om in een internationaal team aan een concrete bedrijfs- of maatschappelijke uitdaging te werken and inspiratie op te doen bij wereldvermaarde creativiteits- en innovatie-experts.

Stel je nu kandidaat: scherp je creatieve vaardigheden aan en ontdek hoe het is om in een concrete case samen te werken met een opdrachtgever, een team en andere stakeholders! 

DCLivingLab vindt plaats tijdens SuperNova (www.supernovafest.eu), een unieke conferentie waar technologie en visionaire oplossingen en inzichten samenkomen. Als deelnemer woon je ook de conferentie bij. Het DCLivingLab vindt plaats van 24 tot 28 september in Antwerpen en wordt georganiseerd door Flanders DC in partnership met designbureau Achilles en de Universiteit Antwerpen. Alle info over het programma vind je op www.dclivinglab.info.

Datum

1 juni 2018

Organisator

Flanders DC

Prijs

free