De Grote Schijn zoekt lokaal creatief talent!

De Grote Schijn is een nieuw event en een uniek concept dat zal plaats vinden in Antwerpen in oktober 2018. Een beleving die het midden houdt tussen een sprankelend lichtfestival, een magisch sprookje en een spannende nachtwandeling. De verbondenheid en interactie tussen mens en natuur staan hier centraal.

Een wonderlijke ervaring in een bos aan de rand van de stad met de spotlights gericht op de pracht én kracht van moeder natuur. Inspirerend, kunstzinnig en toegankelijk.

Hier, in dit kleurrijke krakende herfstbos, worden je zintuigen geprikkeld en je emoties aangesproken. De Grote Schijn is een verhaal zonder woorden. Met fascinerende lichttechnieken, artistieke composities en andere goed verstopte technische snufjes, die het bos omtoveren in een mysterieus lichtsprookje.

De Grote Schijn zoekt lokaal creatief talent

Wie komt er dan juist in aanmerking?

We zoeken ambitieuze kunstenaars in de breedste zin van het woord! De Grote Schijn biedt de kans aan lokale kunstenaars en creatievelingen om een stuk van ons canvas mee te vullen en te bespelen. Tijdens de wandeling van 2 km zijn er meerdere installatie zones voorzien die ingevuld kunnen worden door de gesecteerde kunstenaars. Bekijk hieronder het document voor meer informatie omtrent dit project of aarzel niet Christophe te contacteren.

Contact

Datum

24 oktober tot 20 december 2017

Organisator
Prijs

Andere activiteiten