Design Lab Feedback op je portfolio

Georganiseerd door
Flanders DC

Je hebt al wat eigen werk gemaakt en bent volop je portfolio aan het opbouwen. En je wil graag eens van experten horen wat zij van jouw portfolio vinden. Schrijf je dan in voor deze portfolionamiddag en leg je portfolio voor aan enkele mensen uit het vak.

Wat straalt jouw portfolio uit? Zit er een lijn in je verhaal? Welke werken kies je? Je krijgt feedback op je portfolio en persoonlijk advies over hoe je deze nog kan versterken. We vragen je om je portfolio op voorhand door te sturen in digitale versie, maar ook offline mee te brengen of digitaal via je laptop zodat je hem kan laten zien en presenteren aan de experten.

Dit is geen standaard Lab, maar een individueel feedbackmoment. Op basis van je ervaring en portfolio doen we een eerste selectie en word je nadien uitgenodigd voor het individueel moment. Je wordt een maand voor het event gecontacteerd. Je ontvangt op voorhand een persoonlijke planning met wie je een afspraak zal hebben. De afspraken zullen doorgaan in de namiddag tussen 14u en 17u30. Een feedbackgesprek zal ongeveer 40 minuten duren. Bereid je dus goed voor.  

Schrijf je in voor 14 mei!

Experten

In duo met collega's van Flanders DC geven deze experten in verschillende domeinen feedback op jouw portfolio:

  • Axel Van Den Bossche van Serax voor meubelen & interieur
  • Vincent Meurisse van Collective voor meubelen & interieur
  • Axel Enthoven van Yellow Window voor industrieel design
  • Saskia Wierinck van Superset voor grafisch ontwerp (logo- en huisstijlontwerp, editoriaal design, webdesign, illustratie, reclame,...)
  • Pieter Willems van Pjotr voor grafisch ontwerp (logo- en huisstijlontwerp, editoriaal design, webdesign, illustratie, reclame,...)
  • Nedda El-Asmar van Studio Nedda voor accessoires (juwelen, textiel, handtassen, hoeden,...)
  • Kunstenaar en zilversmid David Huycke voor ambachtelijk design (in glas, klei, hout, maar ook collectible design, kunstambacht en uniek ontwerp)

Voor wie?

Voor ontwerpers die al een portfolio hebben opgebouwd, maar hier graag een kritische blik op krijgen. Dit event is niet gericht op pas afgestudeerden. Je krijgt een antwoord op de vraag: ‘Hoe kan ik mijn portfolio nog verbeteren?’.

Inschrijven kan tot 14 mei. 

Datum

7 juni 2018

14:00 - 17:30

Locatie

Viavia Café
Baksteenkaai 74

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten