Design Lab Je portfolio opbouwen

Georganiseerd door
Flanders DC

Je bent afgestudeerd als ontwerper en wil er meteen invliegen. Maar wat is nu de beste manier om aan de slag te gaan in de designsector? We lichten je een aantal essentiële zaken toe, maar gaan vooral dieper in op hoe je je als ontwerper kan presenteren. Hoe bouw je een goed portfolio op?

Tijdens dit Lab nemen we je mee doorheen het designlandschap. Welke organisaties kunnen je verder helpen? Waar kan ik terecht voor financiële ondersteuning? Welke organisaties moet ik volgen om op de hoogte te zijn van laatste weetjes, wedstrijden en awards?

Daarnaast is het ontzettend belangrijk om je goed te presenteren als ontwerper. We gaan uitgebreid in op het opbouwen en vormgeven van je portfolio en je website.  Hoe creëer je een eigen identiteit, welke werken neem je op in je portfolio en hoe bouw je deze op? Naast het maken van een portfolio is het ook belangrijk om deze goed te voor te stellen, tijdens een gesprek of digitaal.

Voor wie?

Dit Lab is voor iedereen die wil starten of net gestart is als ontwerper en meer inzicht wil in hoe hij of zij  zich goed kan presenteren aan de hand van een website, portfolio en social media.

Datum

7 juni 2018

10:00 - 13:00

Locatie

Viavia Café
Baksteenkaai 74

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

15 euro excl. btw

Andere activiteiten