Design Lab: Sterkere klantenrelaties

Georganiseerd door
Flanders DC

Hoe bouw je aan een professionele klantenrelatie en onderhoud je deze op een hoog niveau gedurende het gehele project met je klant? Hoe zet je vanaf de eerste afspraak alles duidelijk op papier en schep je vertrouwen in de samenwerking?

Verslag, offerte, design brief, factuur, opleveringsdocument: wanneer en hoe schakel je ze doeltreffend in? Neem als ontwerper de leiding over elk project en gids je klanten vlekkeloos van de ene in de andere fase.

Dit Design Lab richt zich tot ervaren ontwerpers en ontwerpbureaus die ontwerpen in opdracht van andere bedrijven, diensten aanbieden zoals grafisch en productontwerp, interieurvormgeving, service design,... en deze dienstverlening naar een hoger niveau willen tillen.

We focussen vooral op klantenrelaties in een professionele, bedrijf-tot-bedrijf context en besteden naast de flow van afspraken ook aandacht aan soft skills en onderhandelingstechnieken.

Jurgen Oskamp van Achilles design licht toe hoe de klantenopvolging bij hen wordt georganiseerd. Michael Humblet van Chaomatic gaat dieper in het belang van goede communicatie en onderhandeling. Nadien kan je in kleine groepjes met hen in gesprek gaan.

Datum

23 maart 2017

14:00 - 17:30

Locatie

Coworking Les Galeries (Sint-Hubertusgalerij)
Koningsgalerij 30

1000 Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten