Design September

Design September is the place to be voor liefhebbers van design en bundelt meer dan 100 evenementen in Brussel. Een maand lang wordt de stad omgetoverd tot een platform voor ontmoetingen met tal van Belgische en internationale designers.

Het aanbod van Design September bestaat uit een waaier aan tentoonstellingen, conferenties, een arts & crafts parcours, Commerce Design Brussels en de Brussels Design Market. Allemaal plaatsen voor dialoog en ontmoetingen tussen designers, architecten en designliefhebbers. Design September is een heus stadsparcours waarop je allerhande winkels, pop-up stores, galeries en culturele ruimtes kan ontdekken.

Het programma staat in het teken van de nieuwste trends in de Belgische en de internationale designwereld. Trouw aan de multidisciplinaire geest van het evenement gaat er ook speciale aandacht naar de verschillende bewegingen, invloeden, referenties en ambachten die een rol spelen in het design van vandaag. 

Programma

Meer info en het uitgebreide programma vind je op de site. Flanders DC is met Windows of Opportunity en Belgitude (te zien bij MAD Brussels) opgenomen in het programma van Design September.

Foto: Nathalie Dewez

Datum

8 september tot 30 september 2017

Locatie

diverse
locaties

in Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Design September

Prijs

verschillende prijzen

Andere activiteiten