Brussels Design September

Brussels Design September is the place to be voor liefhebbers van design en bundelt meer dan 100 culturele en commerciële evenementen in Brussel. Een maand lang wordt de stad omgetoverd tot een platform voor ontmoetingen met tal van Belgische en internationale ontwerpers. 

Meer dan 100 designevents in de stad

Het aanbod van Brussels Design September bestaat uit een waaier aan tentoonstellingen, conferenties, een arts & crafts-parcours, Commerce Design Brussels en de Brussels Design Market. Allemaal plaatsen voor dialoog en ontmoetingen tussen designers, architecten en designliefhebbers. Een heus stadsparcours waarop je allerhande winkels, pop-up stores, galeries en culturele ruimtes kan ontdekken. Het programma staat in het teken van de nieuwste trends in de Belgische en de internationale designwereld. Trouw aan de multidisciplinaire geest van het evenement gaat er ook speciale aandacht naar de verschillende bewegingen, invloeden, referenties en ambachten die een rol spelen in het design van vandaag.

Programma

  • Flanders DC, Brussels Design September en Wallonie Design organiseren de Contemporary Design Market, powered by #ikkoopbelgisch/#jachetebelge. De Contemporary Design Market vindt plaats tijdens de Brussels Design Market, het grootste event gewijd aan 20ste eeuws design, met jaarlijks meer dan 7.000 bezoekers. Voor deze editie die plaatsvindt op 29 en 30 september zal in een aparte ruimte hedendaags design getoond en verkocht worden. Meer info vind je hier.
  • Meer informatie over het volledige programma van Design September vind je op de website en in deze pdf.
Datum

5 september tot 30 september 2019

Locatie

verschillende
locaties

Brussel, België

Toon op Google Maps

Organisator

Design September

Prijs

verschillende prijzen

Andere activiteiten