Design Webinar: Verkopen, wat kost mij dat?

Georganiseerd door
Flanders DC

Elke ervaren designer weet: een sterk product- of meubelontwerp volstaat niet om een succesvol bedrijf te runnen. Je moet je werk ook aan de man of vrouw kunnen brengen. Maar of je nu werkt via directe verkoop aan eindgebruikers of via retail, met een agent of in licentie met royalties: elk systeem heeft zijn kostprijs. 

In dit webinar overlopen we enkele veel gebruikte verkoopkanalen voor designproducten en -meubelen, en gaan we specifiek in op de financiële afspraken die per kanaal gangbaar zijn. We laten experts uit de sector aan het woord die hun ervaring en best practices met jullie delen.  

Voor dit webinar is het niet nodig om specifieke software te downloaden. Je schrijft je hieronder in en ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het webinar. Vergeet het webinar zeker niet in je agenda te zetten. 

Spreker

Maarten Statius Muller is de initiator van Statius PR: een agentschap voor hedendaags design. Hij heeft samengewerkt met verscheidene ontwerpers zoals Studio Job, Xavier Lust, B brand en verschillende internationale galeries, producenten en architecten. Maarten slaat bruggen tussen tussen creativiteit en realiteit, hij zorgt ervoor dat ontwerpers bekendheid verwerven, een reputatie opbouwen en inkomsten genereren, maar ook hun artistieke vrijheid behouden.

Praktisch

  • 13 oktober, 10u - 11u
  • Ruimte voor Q&A
  • Deelname: gratis mits inschrijving vooraf
  • Enkel voor creatieve ondernemers

Schrijf je hier in

Datum

13 oktober 2020

10:00

Organisator

Flanders DC

Prijs

gratis

Andere activiteiten