DIFT zoekt jong grafisch talent

DIFT heeft al verschillende keren meegedaan aan de Biënnale Interieur in Kortrijk. Met een tijdelijk hotel, bijvoorbeeld, of een club waar je design kon bekijken. Dit jaar gaan ze iets nieuw doen, waarbij ze (grafische) vormgeving een podium willen bieden.

De designbeurs Interieur vindt plaats van 18 tot 22 oktober 2018 in Kortrijk en bestaat intussen 50 jaar, waardoor er een mooie verzameling catalogi is ontstaan, maar dat is ook 50 jaar geschiedenis van grafische vormgeving rond design. Dat allemaal wil DIFT een plek geven in een tijdelijke bibliotheek waarmee ze op de Biënnale Interieur zullen uitpakken. Daar vind je niet alleen de catalogi, maar ook grafisch werk van jonge ontwerpers. Zij maken nieuw werk, op basis van een herinterpretatie van de designgeschiedenis. 

Ook jij kunt hieraan meewerken. Dankzij Design museum Gent en Biënnale Interieur heeft DIFT al een hele verzameling grafisch werk in haar kantoren gearchiveerd. Heb je zin om een voorstel te maken of te komen neuzen? Neem dan als de bliksem contact met ons op. Zij zitten klaar om samen met jou een nieuw stukje grafische geschiedenis te schrijven. 

Datum

15 april 2018

Organisator

DIFT

Prijs

gratis