draW Pop-up Store

draW design studio toont functionele sculpturen in zijn eerste Pop-up Store! Architect Ward Delbeke en productontwikkelaar Eva Xantippe Plaetinck vormen samen designstudio draW. De studio is actief in drie gebieden die tussen het artistieke en het functionele liggen: kunstprojecten, unieke maatmeubelen en serieproducten in eigen beheer.

Functionele sculpturen

De producten die hieruit ontstaan worden door ons omschreven als ‘functionele sculpturen’. De ene creatie sluit al meer aan bij een functioneel kunstobject, terwijl de andere realisatie op zijn beurt meer aansluit bij een artistiek gebruiksproduct. Afhankelijk van het project en de vraag van de klant wordt meer richting kunst of meer richting functie ontworpen.

De kernactiviteit van design studio draW, is de digitale toepassing van het hedendaagse Belgische ambacht. Via CAD ontwerp en CNC gestuurde freesmachines, daagt draW de grenzen van vormgeving in meubels en kunstobjecten uit.

Pop-up Store

Van 1 tot 30 juni zal draW zijn producten tentoonstellen in zijn allereerste Pop-up Store, in samenwerking met Paarl, een uniek en ambachtelijk handtassenlabel uit Gent.

Op donderdagavond 1 juni zal de openingsreceptie van 16u tot 21u plaatsvinden om kennis te maken met draW en zijn producten.

Openingstijden: elke woensdag t.e.m. zaterdag van 11u-17u

Voor meer info over draW en zijn eerste Pop-up Store, kan je een kijkje nemen op de website.

Datum

1 juni tot 30 juni 2017

11:00 - 17:00

Locatie

Paarl shop
Nieuwland 1

9000 Gent, België

Toon op Google Maps

Organisator

draW

Prijs

gratis

Andere activiteiten

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor je creatief project?