Driedaags leertraject in Londen: The New Business of Fashion

De mode-industrie is in volle transformatie. Nieuwe spelers, nieuwe technologieën, nieuwe distributiekanalen en vooral ... wijzigend klantengedrag. Tijdens dit traject ontdekken we nieuwkomers als Unmade, Holition, Edited, Browns en toonaangevende mode-ondernemers uit de groeiende start-up scene in Londen. We praten met gevestigde retailers zoals Uniqlo en Paul Smith om te begrijpen hoe ze hun bedrijf voorbereiden op de toekomst. We gaan ook op bezoek bij het befaamde London College of Fashion.

Voor wie?

Tijdens dit traject ga je op stap met jonge modeprofessionals van de nieuwe Masters International Fashion Management van de Antwerp Management School. We verwelkomen mode-professionals en ondernemers, eigenaars van lifestylemerken, retailers en marketeers en iedereen die wil leren hoe de modebusiness zich klaar maakt voor het digitale tijdperk.

Programma

  • Bezoek aan Holition en A way to Mars, 2 next generation co-creatie en digitale modeplatformen
  • Meeting met het designteam van Uniqlo of Farfetch
  • Blik achter de schermen van innovatieve spelers zoals DEPOP, Metail, Unmade, Intuit, Fashhack, Saveyourwardrobe and Edited
  • Bezoek aan het London College of Fashion
  • Workshops en co-creatie die leiden om de vertaalslag naar je eigen bedrijf te maken

Waar en wanneer?

We gaan naar Londen van maandagochtend 19 november tot en met woensdagavond 21 november 2018.

Kostprijs

De kostprijs bedraagt 1.950 euro. Via de KMO-portefeuille ontvang je als Vlaamse KMO tot 40% subsidie op het opleidingsgedeelte van dit leertraject. 

 

Datum

19 november tot 21 november 2018

Organisator

The Argonauts

Prijs

1.950 euro

Andere activiteiten