Effie Awards 2020

Na het verjaardagsjaar van de Effie Awards Belgium – de 30ste editie in 2019 – zijn de meest prestigieuze marketingawards van het land klaar voor een nieuwe knaleditie. De inschrijvingen zijn alvast geopend. Deelnemers hebben tot 27 maart om hun doeltreffende campagnes te registreren. De organisatoren starten het nieuwe decennium met een opvallende vernieuwing van de categorieën waarbinnen de cases ingediend kunnen worden.

De Effie Awards bekronen elk jaar de meest succesvolle marketing- en communicatiecampagnes op het vlak van impact en effectiviteit. In 2020 gaan ze verder op het beproefde recept - met de uitgebalanceerde jury van 30 kleppers uit het vakdomein - om zo nog beter de pareltjes uit de inzendingen op de juiste manier te bekronen.

De inschrijvingen zijn alvast geopend. Deelnemers hebben tot 27 maart 2020 om hun meest doeltreffende campagnes te registreren.

Nieuwe categorieën

De categorieën waarin de ingezonden cases zullen beoordeeld worden zijn aan een belangrijke vernieuwing toe. Voortaan kunnen de cases ingediend worden binnen één van de volgende 5 categorieën:

  • Gedragscampagne - kort
  • Gedragscampagne - lang
  • Merkcampagne
  • Maatschappelijke impact
  • Small is beautiful

Meer info over deze categorieën via onze Entry Kit 2020.

De uitreiking van de Effie Awards vindt plaats op 24 september 2020.

Effie wordt bestuurd door ACC Belgium, BAM, UBA Belgium en UMA met medewerking van MM.

Voor meer info contacteer: 
Lydia Desloover - Director Effie Belgium
Tel.: 0475 96 14 72
E-mail: lydia.desloover@effiebelgium.be

Datum

27 maart 2020

Organisator

ACC Belgium

Prijs

gratis

Andere activiteiten