Entre Nous 2018

Het modecollectief Entre nous stelt haar dromen, indrukken en insights voor van 3 tot 6 mei in het creatieve hart van het Antwerps Groen Kwartier, PAKT. 

Laat je raken door hun emotie en zet je in beweging

Entre nous is een helder en progressief modecollectief van zeven Belgische modelabels en ontwerpers Dcember, Façon Jacmin, Lore Van Keer, Ophelia Lingerie, PLUTO On The Moon, Tom de Poortere en Toos Franken dat op haar eigenwijze, creatieve en conceptuele manier ‘hun verhalen dat wij dragen’ toont. Het collectief onderzoekt de grensgebieden van presentatie en beleving en hoopt zo de fantasie van de consument te kunnen prikkelen.

Voor de derde editie wordt, onder coördinatie van mede-oprichtster Ilke Christiaens, de samenwerking opnieuw verruimt met een zorgvuldig geselecteerde mix Belgische merken. Iedere deur gaat open. Loop er door en ontdek de dromen van alle ontwerpers en hun labels. Bovendien krijgt Entre nous dit jaar extra pit met haar keuze voor het thema surrealisme.

"Het is als het kleppen van een klok die laat horen wat men zich verbeeldt". - Da Vinci - 

Ouders, vertel uw kinderen uw dromen

Elke collectie is een nieuwe interpretatie van een kledingstuk waarbij de grenzen van het traditionele worden opengebroken en ontwerpers hun ideeën trachten te transformeren naar een concrete werkelijkheid. Een poging om hun droomwereld tastbaar te maken.

Entre nous #3 dweept met het surrealistisch gedachtegoed van de verbeelding wat zich visueel zal vertalen in hun communicatie en setting. Het collectief creëert steeds ruimte voor experiment en speelsheid. Onder het motto van de surrealistisch slagzin ‘Ouders, vertel uw kinderen uw dromen’ en met de #verteluwdromen #racontezvosreves #shareyourdreams nodigt Entre Nous iedereen uit hun dromen te delen. 

Het verhaal dat zij dragen

Entre nous kiest opnieuw voor een alliantie met nieuwe Belgische labels waaronder Anna Rosa Moschouti, Femme Garniture, Karin Nuñez De Fleurquin, Mieke Dierckx en oude bekenden Blos, Girls of Dust en Julie Van Den Meutter. Eén voor één creatievelingen met een gemeenschappelijke passie voor vakmanschap en e(s)thetiek. Hoewel modelabels CXL Still en Dcember deze keer niet in de line up staan voor editie#3 ondersteunen en promoten ze nog steeds Entre nous.

Het verhaal van de ontwerpers, kortom ‘het verhaal dat we dragen’ staat deze editie nog meer centraal. Alle zintuigen zullen worden aangescherpt in workshops en talks waarbij de ontwerpers hun passie en geheimen voor mode ‘entre nous’ graag delen. Entre nous #3 is een fusie van kleding, handtassen, riemen, lingerie, denim, juwelen, beauty en home. 

PAKT

Het collectief verlengt met PAKT, hotspot én hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten, hun vruchtbare samenwerking en creëert opnieuw een heuse ontmoetingsplek voor modeliefhebbers.

Laat je verrassen door hun droomwereld en draag de Belgische mode(verhalen)! 

Praktisch

  • Donderdag 3 mei vanaf 17u: Opening night
  • Vrijdag 4 mei van 11u tot 18u: Discover & shop our Labels
  • Zondag 6 mei van 11u tot 18u: Discover & shop our Labels

Concrete programmatie: coming soon

Stay tuned on Facebook en Instagram!

 

Datum

3 mei tot 6 mei 2018

Locatie

PAKT
Lamorinierestraat 161

2018 Antwerpen, Belgium

Toon op Google Maps

Organisator

Entre Nous 2018

Prijs

gratis

Andere activiteiten