Entrepreneurial Roundup

Jong (18 - 25 jaar) en bezig met een (ondernemings-) project in Antwerpen? Dan is Entrepreneurial Roundup misschien iets voor jou.

Nu het einde van het academiejaar nadert, organiseert TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE een grootse Entrepreneurial Roundup. Tijdens deze Roundup worden jonge Antwerpse ondernemers voor de eerste keer ook letterlijk in beeld gebracht. Het resultaat is een indrukwekkende collage van jonge Antwerpse ondernemers die deel uitmaken van het Antwerpse starterslandschap.​

Koen Kennis, de bevoegde schepen voor middenstand in Antwerpen, opent de avond. Daarna krijgen verschillende jonge ondernemers hun Pitch & Glory moment, waar ze in 5 minuten hun (ondernemings-) project komen voorstellen aan het publiek.

Aansluitend krijgt gastspreker en internationaal televisiemaker Tim van Aelst het woord. Als oprichter van het productiehuis Shelter (bekend van Benidorm Bastards, Wat Als? en Safety First) weet hij als geen ander hoe het is om als ondernemer van start te gaan. Hij geeft je voldoende ondernemingsgoesting om de zomermaanden te overbruggen. Lees hier het interview met Tim Van Aelst in ons magazine.

VOKA, kamer van koophandel Antwerpen-Waasland, reikt hun awards voor meest beloftevolle ondernemersidee en meest beloftevolle student-ondernemer uit. SINC sluit de avond af met de lancering van hun nieuwe ploeg en geeft het startschot voor de afterparty. ​

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Programma

  • 19u00: Ontvangst
  • 19u30: Openingswoord schepen Kennis
  • 19u45: Pitch & Glory (jonge ondernemers aan het woord)
  • 20u35: Inspirational talk door Tim Van Aelst 
  • 21u15: VOKA awards (meest beloftevolle ondernemersidee en meest beloftevolle student-ondernemer)
  • 21u30: Lancering SINC 2017-2018
  • 21u45: Drinks & networking (aansluitend afterparty SINC)
Datum

27 april 2017

19:00

Locatie

FoMu Antwerpen
Waalse Kaai 47

2000 Antwerpen, België

Toon op Google Maps

Organisator

TAKEOFFANTWERP_ALLIANCE

Prijs

Heb je een vraag, een probleem of zoek je een kritisch klankbord voor je creatief project?